Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Buffetten, BBQ en hapjes maken besteed jij toch ook uit?

Catering in Purmerend bestellen is de laatste jaren al vele malen makkerlijke geworden. Waar je vroeger nog langs de traiteur moest gaan en zelf het diner moest serveren, is het nu vaak al met een paar telefoontje geregeld. Helemaal bij Happie Delivery. Daar bestel je tegenwoordig heel gemakkelijk online. Met de vernieuwde website bekijk je heel gemakkelijk de gerechten die je kunt bestellen, de prijs en de foto’s. Eenmaal gekozen plaats je jouw favoriete gerechten in de winkelmand en kies jij de lever tijd.

 

Waarom catering bestellen?

Catering bestellen heeft vele voordelen. Een van de voornaamste is toch dat jezelf niet een behoorlijke periode aan het werk bent om een goed evenement te organiseren. Denk maar na, recepten uitzoeken, inkopen doen, koken, serveren, opruimen, afwassen. Houd je dan wel rekening met alle dieetwensen? Veel mensen hebben nog nooit van coelakie of ketogeen dieet gehoord, dus pas maar op!

Daarom is catering uitbesteden aan koks velemalen makkerlijker en veiliger. Maar kost het niet veel dan? Dat is natuurlijk wel een belangrijk vraag. Doordat cateraars in Purmerend vaak gerote hoeveelheden prodcueren gebruiken zij minder tijd en kunnen zij veel voordeliger inkopen doen. Daar zit vaak hun marge!

 

Welke soorten catering is er allemaal mogelijk?

Sommige cateringsbedrijven focussen zich alleen op bijvoorbeeld partycatering. Hierbij kan je dan alles bestellen wat met feesten te maken heeft. Andere focussen zich juist weer meer op bedrijfslunches en lunchpakketten. Happie Delivery is heel divers opgezet. Wij hebben grote bedrijven als reguliere klant, waar wij dagelijks de lunch en bedrijfsborrels mogen verzorgen. Maar komen ook graag thuis bij de particulier om een BBQ of een Buffet te organiseren. De meest voorkomende bestellingen zijn, borrelhapjes voor op een feest, buffetten of BBQ’s

 

Hoe gaat gerechten bestellen in zijn werk?

  • U bestel uw catering gemakkelijk online of telefonisch
  • U kiest zelf de leverdag en tijdstip
  • Wij komen de catering brengen en zetten alles voor u gereed, indien van toepassing. Bijvoorbeeld bij een buffet of BBQ.
  • Als u bent uitgegeten kunt u alle spullen in de meegeleverder bakken doen.
  • Wij halen alles weer op wanneer u dat uitkomt en doen de afwas bij ons op locatie.

Wij leveren onze catering in Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaanstad, Alkmaar en Haarlem. Maar ook bezorgen wij een heerlijk warm buffet in Hoorn en het Gooi. Natuurlijk komen wij ook graag in de randgementeen en dorpen. Heeft u interesse en wilt u graag lekere gerechten bestellen? Neem contact op met onze eventmanager via de telefoon of mail.

http://www.happiedelivery.nl/catering-purmerend