Cavepromotor is het adres voor uw WTr 4211


Via-italia

De Liebherr WTr 4211 Vinothek is wijnklimaatkast met 6 temperatuurzones in 1 compartiment. Door gebruik te maken van de ‘koudevaltechniek’ ontstaan er binnen in de wijnkast zes temperatuurzones. Dit is de meest voordelige wijnklimaatkast in het hele Liebherr gamma. Deze wijnkast biedt de mogelijkheid om 200 flessen wijn op te slaan op bewaar- of serveertemperatuur achter een bordeauxkleurige deur. Hierbij wordt in de wijnkasten wereld uitgegaan van een Bordeaux-formaat fles. De legplanken ook indien de wijnkast gevuld is, kunnen niet naar uit u toe worden getrokken vanwege het ontbreken van de telescopische rails. 

De behuizing is uitgevoerd in zwart metaal. De deur scharniert standaard aan de rechterzijde, maar kan door u een niet zo eenvoudig worden omgedraaid. Uiteraard kunt u dit uitbesteden, maar hier zijn kosten meegemoeid. Dit geldt ook voor het installeren. Opzich is dit niet moeilijk, maar je moet met twee personen zijn om dit te kunnen uitvoeren. In totaal heeft deze wijnkast twee verstaalbare pootjes, zodat deze zelf in de meest scheve woonkamer toch nog goed te plaatsen is. Doorgaans wordt deze wijnkast geplaatst door de klant zelf omdat dit een budgetkast betreft.

De luchtvochtigheidsgraad van de WTr 4211 kan niet worden opgevoerd met een ingebouwde ventilator. Dat zou het koudevalproces verstore. Mocht de luchtvochtigheidsgraad dan nog te laag zijn, dan kunt u lavasteentjes plaatsen. De vraag is alleen hoe kunt u de luchtvochtigheidsgraad meten? Daarvoor heeft u een hygrometer nodig. Deze zijn analoog en digitaal verkrijgbaar. Het nadeel van een analoge hygrometer is de noodzaak van kalibratie. Dit doet het beste met behulp van een digitale hygrometer.

Door een wijnkast te kopen bij Cavepromotor, krijgt u de Vibration Reduction Blocks kosteloos meegeleverd bij uw wijnkast. Dit geldt ook voor een digitale hygrometer. Zodoende liggen uw wijnen volledig trillingsvrij en weet u dat de luchtvochtigheidsgraad optimaal is. Overigens werkt Cavepromotor aan een digitale hygrometer die u alarmeert wanneer de luchtvochtigheidsgraad te laag is geworden. Zodoende kunt u actie ondernemen waardoor de kurken niet uitdrogen, krimpen en er geen lucht of bacteriën uw wijn kunnen binnendringen. En om het u gemakkelijk te maken wordt uw wijnkast automatisch opgenomen in de Filter Alert Service. Dit houdt in dat u jaarlijks een automatisch bericht krijgt toegestuurd wanneer uw wijnkast van een nieuw Aktief Koolfilter voorzien moet worden. Na betaling krijgt u het juiste model toegestuurd. In Nederland koop je de WTr het beste en meest compleet bij Cavepromotor waar u ook advies na aankoop krijgt.