De WKT 6451 van Liebherr tegen de beste prijs bij Cavepromotor NL


Via-italia

De WKT 6451 GrandCru is niet zomaar een wijnbewaarkast. Met zijn 75 cm breedte is dit de breedste wijnkast in het Liebherr assortiment. Met zijn 193 cm hoogte is hij de hoogste in het hele wijnkast assortiment. Door de bijzondere afmetingen biedt deze wijnkast de mogelijkheid om 312 flessen wijn op te slaan. Hierbij wordt in de wijnkasten wereld uitgegaan van een Bordeaux-formaat fles. De WKT 6451 heeft één groot wijncompartiment wat door u is in te stellen tussen de 5°C en 18°C. De legplanken kunnen indien deze leeg zijn uit de wijnkast worden gehaald, maar zitten niet op een telescopische rails. Het aluminium handvat is een zogenaamde ‘hevelgreep’. Dit houdt in wanneer u aan het handvat trekt, dat deze zich afzet tegen de behuizing van de wijnkast. Dit vergemakkelijkt het openen van de deur. 

De kleur van WKT 6451 is Bordeaux of Terra kleurig. Dit geldt ook voor de zogenaamde isolatie voldeur. De deur scharniert standaard aan de rechterzijde, maar kan door u een eenvoudig worden omgedraaid. Uiteraard kunt u dit uitbesteden, maar hier zijn kosten meegemoeid. Dit geldt ook voor het installeren. U kunt deze wijnkast zelf installeren, maar er zijn mensen die dit liever laten doen, omdat zij het lastig vinden om de Vibration Reduction Blocks te plaatsen. Opzich is dit niet moeilijk, maar je moet met twee personen zijn om dit te kunnen uitvoeren.

De luchtvochtigheidsgraad van de WKT 6451 kan worden opgevoerd met de ventilator. Deze biedt de mogelijkheid om de luchtvochtigheidsgraad met 10% – 20% te verhogen. Mocht de luchtvochtigheidsgraad dan nog te laag zijn, dan kunt u lavasteentjes plaatsen in het reservoir aan de achterzijde in de wijnkast. De vraag is alleen hoe kunt u de luchtvochtigheidsgraad meten? Daarvoor heeft u een hygrometer nodig. Deze zijn analoog en digitaal verkrijgbaar. Het nadeel van een analoge hygrometer is de noodzaak van kalibratie. Dit doet het beste met behulp van een digitale hygrometer…

Door een wijnkast te kopen bij Cavepromotor, krijgt u de Vibration Reduction Blocks kosteloos meegeleverd bij uw wijnkast. Dit geldt ook voor een digitale hygrometer. Zodoende liggen uw wijnen volledig trillingsvrij en weet u dat de luchtvochtigheidsgraad optimaal is. Overigens werkt Cavepromotor aan een digitale hygrometer die u alarmeert wanneer de luchtvochtigheidsgraad te laag is geworden. Zodoende kunt u actie ondernemen waardoor de kurken niet uitdrogen, krimpen en er geen lucht of bacteriën uw wijn kunnen binnendringen. En om het u gemakkelijk te maken wordt uw wijnkast automatisch opgenomen in de Filter Alert Service. Dit houdt in dat u jaarlijks een automatisch bericht krijgt toegestuurd wanneer uw wijnkast van een nieuw Aktief Koolfilter voorzien moet worden. Na betaling krijgt u het juiste model toegestuurd.

Meer informatie op www.cavepromotor.nl