Een BBQ pakket met tomahawk steak maakt elk feestje tot een succes


Door een BBQ pakket met daarin heerlijke stukken vlees, zoals tomahawk steak te bestellen, laat u uw gasten pas écht genieten tijdens de volgende barbecue die u organiseert. Dit is perfect voor als u iets te vieren heeft en eens echt iets bijzonders wilt doen. Vrijwel iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, steak, burgers, worsten of braadstukken. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten.  

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

Wie kan er nu niet genieten van een heerlijk stukje Angus vlees op zijn tijd? De Angus steak staat dan ook echt bekend als een bijzonder en lekker stuk vlees. Het ras waar Angus vlees vandaan komt is Black Angus genaamd en is afkomstig uit de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Een heerlijke barbecue om een lange zomerdag op de meest gepaste manier af te sluiten, wie kan hier nou niet van genieten? Om te zorgen dat u nergens naar om hoeft te kijken, kunt u gemakkelijk een BBQ pakket met daarin steak bestellen. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!