Een goede voice over voor jouw animatie video


Via-italia

Een goede voice over voor jouw animatie video

Het kiezen van de juiste voice over voor een animatie video is van groot belang. Een prettige stem die past bij de lay-out van de video, kan de boodschap nog meer kracht bijzetten. Daarnaast weet een goede stemacteur de kijkers aan zich te binden. Ze zorgen daarnaast voor de juiste toon waardoor de boodschap nog duidelijker overgebracht kan worden. Het kiezen van de juiste stem voor een animatie video is dan ook een zorgvuldig werk. 

Zo moet het geluid passen bij het product, de dienst of de onderneming. Ook kan de inzet van een voice over ervoor zorgen dat de animatie video de juiste sfeer en emotie overbrengt. Of dat nu zakelijke, sensueel of enthousiast moet zijn. Als je een animatie video wilt laten maken bij Donker Media, kun je altijd rekenen op de beste stemacteur met veel ervaring in het vak. In combinatie met een pakkende animatie wordt jouw video succesvol en zorgt het voor de juiste impact. Lees hier meer over hoe je een verhaal vertelt zonder voice-over

Animatie video laten inspreken door een voice-over 

Het kiezen van de juiste stemacteur is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet de stem passen bij wat de animatie uitbeeldt. Een explanimation video heeft bijvoorbeeld het doel om een product of een dienst zo eenvoudig mogelijk uit te kunnen leggen. Een infographic heeft vooral een informerende functie. Voor beide animatie video’s is een heldere en goed verstaanbare stem van groot belang. Deze animaties zijn namelijk bedoeld om mensen iets duidelijk te maken. 

Een vrouwelijke of mannelijke voice over met een rustige stem is dan wellicht het meest passend. Maar, een voice-over kan in een animatie video ook zorgen voor een enthousiaste en vrolijke noot. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een funky evenement of een product voor een jonge doelgroep. Een animatie video laten inspreken door een voice over geeft een geanimeerde video, infographic of explanimation dus nét dat beetje extra kracht. Wil je weten wat Donker Media daarin voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.