Een Liebherr wijnklimaatkast koop je bij de expert


Via-italia

Een Liebherr wijnklimaatkast kopen is iets waar u goed over na moet denken. Veel mensen kopen bij de goedkoopste leverancier, maar dat is niet altijd het verstandigste. Een wijnklimaatkast kan naast koelen, verwarmen, lucht filteren ook de luchtvochtigheidsgraad omhoog brengen…

Bij Liebherr wordt onderscheidt gemaakt tussen enkel of meervoudige temperatuurzones in een wijnkast. Alle wijnkasten hebben een specifieke functie. Dit wil niet zeggen dat er altijd afgesloten compartimenten nodig zijn. Liebherr maakt gebruik van een natuurkundigproces in de WTb en WTr wat de koudevaltechniek wordt genoemd door in één compartiment zes temperatuur zones te creëren.

Wanneer  u zich gaat oriënteren dan moet u verder dan de prijs kijken, maar vooral naar de beschikbare  expertise van de mensen die u de ‘wijnklimaatkast’ gaat adviseren en vervolgens verkopen. De beste wijnkastspecialisten hebben ook verstand van wijn en werken bij Cavepromotor. Nadat u de wijnklimaatkast heeft gekocht, kunt u ook beschikken over de servicedesk waar wijnspecialisten uw vragen beantwoorden. Vragen die betrekken hebben op het bewaren en serveren van wijn. Ook waar het gaat om het aanpassen van de luchtvochtigheidsgraad in uw wijnklimaatkast. U mag dit niet verwaarlozen, omdat dit een direct effect heeft op de kurken in uw wijnflessen. Wanneer de luchtvochtigheidsgraad te laag is, gaat dit gebeuren zodat er lucht en bacteriën uw favoriete wijn kunnen binnendringen.  U krijgt wanneer u via Cavepromotor een wijnkast koopt een digitale hygrometer meegeleverd en daarbij de instructie waar u op moet letten. En weet  u het even niet meer? Even een mailtje naar de servicedesk van Cavepromotor.

Trillingen zijn funest voor uw wijn en daarom zorgt Liebherr voor een trillingsvrije compressor en geluidsarme montagematerialen. Aangezien u als mens in de omgeving van uw wijnkast leeft, veroorzaakt ook u trillingen. Deze kunnen worden gereduceerd door Vibration Reduction Blocks. Deze krijgt u meegeleverd bij een vrijstaande wijnkast via Cavepromotor.

Het installeren van een wijnkast kun je zelf doen, maar eventueel ook uitbesteden aan de specialisten van Cavepromotor. De moeilijkheid ontstaat wanneer de wijnkast op de Vibration Reduction Blocks geplaatst moet worden. Wanneer u links en rechts voldoende ruimte heeft is het eenvoudig. De problemen ontstaan wanneer de wijnkast ergens tussen geplaatst moet worden. Komt deze naast een ander koelapparaat, dan is het belangrijk dat er minimaal drie centimeter tussen zit om condens- en indirect schimmelvorming te voorkomen. Gaat u zelf installeren, dan kunt u wanneer het niet lukt vragen stellen aan de wijnkastspecialisten van Cavepromotor.

Meer informatie: www.cavepromotor.nl