Een verkoopwagen als alternatief voor de marktkraam


Via-italia

We dachten al enkele jaren dat een verkoopwagen van InnovaN het uitstekende alternatief voor ons marktkraampje zou zijn. Jaar in jaar uit staan wij op allerlei markten met onze panty’s, sokken en maillots. Warm of koud weer, regenachtig of juist lekker droog. We proberen altijd zoveel mogelijk onze producten aan de man te brengen, ongeacht het weer. Maar wat ons betreft schuiven we met heel veel plezier onze marktkraam aan de kant voor een verkoopwagen van InnovaN Trailers. Onze toekomst op de markt lijkt met een verkoopwagen weer veilig gesteld. Nooit meer wikken en wegen of we wel of niet thuis blijven met slecht weer. Mijn man zal zijn zwakke rug niet meer op de proef hoeven stellen. Geen gesjouw meer met allerlei producten en zwaar materiaal. Nooit meer een tochtvrij plekje achter onze marktkraam proberen te maken, zonder enig resultaat. Want de wind zoekt altijd zijn weg en heeft vrijwel altijd vrij spel. Maar wat ook heel belangrijk is, met onze nieuwe verkoopwagen hopen we extra op te vallen. Een verkoopwagen zal altijd een nette, mooie en schone uitstraling hebben.

Een verkoopwagen huren als test

We hebben eerst een verkoopwagen van InnovaN Trailers gehuurd. We wilden persoonlijk ervaren of hetgeen wij verwachten van een verkoopwagen echt overeenkomt met de werkelijkheid en voldoet aan onze eisen en wensen. Je kunt natuurlijk van alles in je hoofd bedenken, maar alleen door het zelf te ervaren kun je zeker weten. Dat was een meer dan prima besluit. Want al na enkele weken wisten we het zeker. Een verkoopwagen is een aankoop die ons werkzame leven echt vergemakkelijkt.

Een verkoopwagen naar eigen wens

Onze nieuwe verkoopwagen is met hulp van InnovaN Trailers een plaatje geworden. Hun jarenlange kennis en ervaring heeft geresulteerd in een prettige samenwerking én een prachtige verkoopwagen. Een verkoopwagen waar we nog jaar in en jaar uit plezier aan zullen beleven. De huurprijs voor het proefdraaien met een gehuurde verkoopwagen is overigens van de aankoopprijs van onze eigen verkoopwagen verminderd. Een leuke bijkomstigheid natuurlijk. Daarbij is onze verkoopwagen voorzien van ons eigen logo. Onze nieuwe verkoopwagen is ook nog eens goed schoon te houden. We zijn zeer content met onze nieuwe aanschaf en hopen nog heel wat jaartjes op vele markten aanwezig te zullen zijn. Weer of geen weer, voor ons nu geen enkel probleem meer.