Met de Liebherr SBSef 7242 zit je goed!


Via-italia

Op mijn loft in Londen werd een Liebherr SBSef 7242 geleverd door fridgepromotor.co.uk.
Wat een luxe, wat een service. Ik ben er helemaal wild van.

Als International Marketing Communication Manager, heb ik de verantwoordelijkheid over de organisatie, de follow-up en de coördinatie van de overkoepelende activiteiten en dit over verschillende landen binnen Europa. Ik ben de spilfiguur in het coördineren van de marketing aanpak op nationaal en internationaal vlak. Verder ben ik verantwoordelijk voor het globaal marketingbudget.

Ik heb een uitdagende job met veel verantwoordelijkheden. Maar als ik thuis kom, in mijn loft in Londen, dan wil ik alles kunnen loslaten. Mijn loft, is een plaats waar mijn werk even volledig op de achtergrond verdwijnt. En waar ik compleet mezelf kan zijn.

Als ik thuis ben, neem ik de tijd om uitgebreid te koken. Ik heb een passie voor lekker eten. En dankzij de Liebherr SBSef 7242, wordt koken nog meer ontspanning.

https://www.fridgepromotor.co.uk/koelshop/side-by-side/liebherr-sbsef-7242-comfort-detail