Via-italia
Image default
Woning en Tuin

Oplossingen om je wasrek te gebruiken

Wassen vinden de meeste mensen niet heel erg om te doen. Het is fijn wanneer je een droger en een wasmachine hebt, maar niet iedereen heeft deze luxe. Dan kan het soms nog best wel eens vervelend zijn om je wasrek op een fijne plek te hebben staan. Een wasrek kan soms namelijk erg in de weg staan en het ziet er zeker ook niet altijd even gezellig uit. Het kan soms zelfs heel slordig of rommelig uitstralen en dat is natuurlijk niet wat je wil. Daarom heb ik een aantal leuke oplossingen voor het gebruik van een wasrek. Dat vertel ik verder in dit artikel! 

Wasrek oplossing 1

Veel mensen denken dat je alleen wasrekken hebt die bijvoorbeeld van staal zijn, die je ook in en uit kan vouwen. Ze kunnen fijn en handig zijn, maar ze kunnen ook heel snel in de weg staan wanneer je woonruimte niet al te groot is. Heb je toch een klein was hok waar de wasmachine en droger al naast elkaar staan? Of waar alleen je wasmachine staat? Monteer een paar houten of stalen buiten boven de wasmachine net onder het plafond. Zo houd je de was in de wasruimte en staat het ook niet in de weg! 

Wasrek oplossing 2 

Heb je geen ruimte boven de wasmachine en/of droger? Heb je wel een hele grote muur vrij waar je graag eens mee wat zou willen doen? Dan is het een perfecte plek voor een verborgen wasrek. Je kan namelijk een wasrek aan de muur monteren die je in en uit kan vouwen. Wanneer er geen kleren hoeven te drogen, vouw je deze in en ziet het eruit als een mooi stuk kunst aan de muur of een leuke aanvulling van de ruimte. Het is een fijne oplossing om de ruimte vrij te houden. Vind er nog meer op de website van Huis-Inrichten!