Via-italia
Image default
Mode en Kleding

Welke soorten bh’s zijn in?

Welke soorten bh’s zijn in?

 

Net als auto’s zijn er natuurlijk ook allerlei soorten bikini’s, misschien een ietwat gekke vergelijking, maar om even aan te geven dat er allerlei soorten beschikbaar zijn. Dat is natuurlijk ook niet zo heel vreemd, aangezien er natuurlijk ook ontzettend veel vrouwen zijn, dus ook allemaal andere maten en ook wensen hebben. Omdat de bh’s in de basis zijn in te delen in een 3-tal categorieën, gaan we deze daarom in dit artikel ook verder voor je uitlichting. Op deze manier willen we je een idee geven van wat er allemaal verkrijgbaar is. Dus ben jij benieuwd, lees dan snel verder!

 

Push up bh

 

Eén van de bh’s die naast de fantasie bh en fantasie bikini de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen, dat is de push up bh. Ook wel bekend als de bh die vroeger veel werd gedragen door jonge meiden. Ondanks het verkeerde image, is deze bh helemaal weer terug van weggeweest. Kortom, een absolute aanrader. Deze bh geeft je borsten namelijk wat extra volume, waardoor ze een stuk mooier naar voren komen en je ook direct meer zelfvertrouwen krijgt. In principe kun je de push up bh voor een klein deel vergelijken met de postoperatieve bh, echter zijn er logischerwijs wel degelijk verschillen. De enige gelijkenis zit hem in het feit dat de cup gevoerd is. 

 

Sport bh

 

Een andere bh die steeds meer in trek is, dat is de sport bh. Deze is werd enkele jaren terug geïntroduceerd en is niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. Niet alleen tijdens het sporten worden deze bh’s ontzettend veel gedragen, maar ook in het dagelijks leven zijn ze ontzettend populair. Vooral tijdens de warme zomerdagen is het ideaal om in je sport bh rond te lopen. Je krijgt namelijk veel minder snel last van een plakkende bh, aangezien een sport bh met voorsluiting speciaal is bedoeld om vocht te absorberen. 

 

Bralette

 

De laatste in deze rij met bh’s, dat is de bralette. Deze bh is heeft in tegenstelling tot de bovengenoemde twee weinig tot geen ondersteuning, wat dus betekent dat je ze eigenlijk het beste kunt dragen onder een dikke stof. Echter, zien we ook vaak, dat vrouwen er bewust voor kiezen om op deze manier hun vrouwelijke vormen beter naar voren te kunnen laten komen. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een bh met ondersteuning, is de bralette geen aanrader. Er zit namelijk geen vulling in en is de bh ook niet voorgevormd.