Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Je handen vol met boodschappen? Een elektrische schuifpoort is je nieuwe beste vriend

Zie je het al voor je? Na het doen van de boodschappen, is je tas rijkelijk gevuld met de wekelijkse boodschappen. En pak je de fiets naar huis of parkeer je de auto voor je woning, dan is het wel zo fijn als je even wat extra handjes hebt voor je boodschappen. Door te investeren in een elektrische schuifpoort, hoef je niet langer meer te zoeken naar je sleutels of je tas op de grond te zitten. Binnen een paar seconden is de poort open en de weg naar je oprit vrij. 

De schuifpoort bedien je erg makkelijk met een afstandsbediening 

Maar hoe kun je de schuifpoort nu eigenlijk elektrisch bedienen? Nou, heel simpel. Gewoon met een eigen afstandsbediening. Deze afstandsbediening wordt standaard geleverd op het moment dat de elektrische schuifpoort bij jou aan huis wordt gemonteerd. Uiteraard wordt het gebruik van de afstandsbediening uitgebreid aan je uitgelegd, zodat je meteen optimaal gebruik kunt gaan maken van je eigen poort. Wel zo handig natuurlijk. 

Nóg slimmer te werk gaan? Bedien dan de poort met je eigen smartphone 

Maar wist je dat er vandaag de dag nog verschillende andere slimme technologieën bestaan, die haarfijn kunnen worden verweven met je eigen schuifpoort? Zo is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om je poort met je eigen smartphone te bedienen. Uiteraard neemt een expert dit erg uitvoerig met je door én je komt alles te weten over verschillende handige extraatjes, die kunnen worden geïntegreerd. Hierdoor is het uitzoeken van de poort van je dromen ook net even wat eenvoudiger om te doen. 

Alle slimme technologieën voor je eigen poort, worden door een expert uitgelegd 

Het is nu dus tijd om een keer contact op te nemen met een expert. Je ontvangt vrijblijvend meer informatie en er wordt erg graag met je meegedacht. Hierdoor is het ontwerp van je dromen dichterbij dan ooit. 

https://verstijlenhekwerken.nl/lokale-paginas/elektrische-schuifpoort-particulier/