Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfsmakelaar in Twente met de juiste ervaring

Kies een bedrijfsmakelaar met ervaring

Het vak van makelaar is door de jaren heen veranderd door wijzigingen in wet-en regelgeving, demografische factoren en natuurlijk de enorme groei aan aanbieders op de markt, zowel regulier als internet makelaars. Waarbij vooral de rol van woningmakelaar enorm is veranderd, zien we deze veranderingen toch nog redelijk conservatief zijn gebleven voor bedrijfsmakelaars. Maar wat doet een bedrijfsmakelaar precies en waar moet je op letten als je er zaken mee gaat doen?

De rol van de bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar regelt zoals de naam al zegt de koop en verkoop en verhuur van bedrijfspanden. Hierbij kun je dus denken aan de volgende vastgoed voorbeelden:

 • winkels
 • kantoorruimtes
 • bedrijfshallen
 • zorg instellingen
 • gecombineerde objecten
 • nieuw te bouwen bedrijfsruimtes
 • horeca

Voor zakelijk vastgoed gelden andere regels dan voor woningen. Een bedrijfsmakelaar bekijkt daarom altijd nauwkeurig de opdracht vanuit het standpunt van de opdrachtgever en zoekt hier de best passende pand afgestemd aan de wensen van de koper of huurder. Marcel Kon makelaardij heeft reeds tientallen jaren ervaring in de koop en verkoop én huur en verhuur van bedrijfsvastgoed in heel Twente. Bijzonder om te vermelden is dat wij ons ook sterk gespecialiseerd hebben in niet-commerciële vastgoed zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Ons bedrijfsvastgoed specialist Marcel Kon kan je daar meer over vertellen en komt graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Maak gerust een afspraak via 074 – 266 22 25 of stuur een mail naar info@marcel-kon.nl.

Dankzij onze kennis en ervaring met bedrijfspanden, maar ook ons sterke netwerk met vertegenwoordigers, MKB’ers, projectontwikkelaars en onroerendgoedeigenaars zijn wij de uitgewezen partij om je te adviseren op het gebied van bouwtechnische keuringen, taxaties, financiële risico’s en het investeren en beleggen in bedrijfsvastgoed.

Aankoop- en verkoopmakelaar voor Twente

Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten tussen bedrijfsmakelaar en woningmakelaar. Zo speelt onderhandelen een belangrijke rol en is de juiste marktonderzoek en marktinzichten verkrijgen een pré om een voordeel te behalen in deze zeer dynamische markt. Bij Marcel Kon makelaars werken ook erkende NVM makelaars en erkende NWWI taxateurs die de particuliere woningmarkt bedienen. Zo profiteren wij van de kennis van beide vakgebieden en kunnen we sturen naar het optimale resultaat voor zowel zakelijke als niet-zakelijke klanten.

Een goed voorbeeld hiervan is dat een bedrijfsmakelaar naast koop en verkoop ook een belangrijke rol speelt in de onderhandeling tussen huurders en verhuurders. De bedrijfsmakelaar spreekt zijn klant vaker en langer dan een woningmakelaar en zijn daarom langer bezig met een deal. Woningmakelaars onderhouden vaak relatief korter contact omdat de deals al binnen enkele weken gesloten kan worden.

Veilig zaken doen met NVM makelaar

De NVM makelaars bij Marcel Kon hebben daadwerkelijk de makelaarsopleiding afgerond en scholen regelmatig bij dankzij de uitgebreide NVM kennisbank en door periodiek getoetst te worden. Dit betekent een uitstekende kennis van de lokale woningmarkt, professionaliteit en een goed bouwkundige kennis. Daarom weten de makelaars van Marcel Kon Enschede altijd de perfecte match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper.

Nog meer voordelen voor ons makelaarskantoor in Enschede en Borne

 • Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het NVM
 • Ons team blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelen
 • Bereikbaar via alle moderne communicatie middelen
 • NWWI erkend taxateurs in dienst
 • Uitstekende kennis van de Twentse woningmarkt
 • Gratis waardebepaling aanvraag via de website
 • Persoonlijke aanpak met tijd voor en aandacht voor de klant
https://www.marcel-kon.nl/