Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Pizza Amici. De Foodtruck uit Den Haag

Foodtruck Den Haag huren?

Geen probleem! De pizza foodtrucks van Pizza Amici zijn voor elke gelegenheid in te zetten, ook voor jouw festival, evenement of feestje in Den Haag. Geen festival of evenement is te groot voor Pizza Amici. Vanuit onze Foodtruck Den Haag serveren we de lekkerste Napolitaanse pizza’s. Deze zijn nét iets anders dan de gewone Romeinse pizza. Ze hebben namelijk hogere randen, worden gemaakt met een voller deeg en het beleg van de Napolitaanse pizza is natter. Hierdoor is er altijd wel ergens een schroieplekje van de loeihete ovens op de pizza’s te vinden. Met onze Cuppone ovens kunnen wij wel 12 pizza’s per 4 minuten serveren. De bereiding is al een feestje om te zien, en de pizza’s worden door de amici altijd geserveerd met een glimlach.

 

Foodtruck Den Haag voor jouw feestje

 

Wie houdt er niet van pizza? Het is de perfecte snack voor tijdens een festival of evenement. De pizza foodtruck biedt een uitgebreid menu en natuurlijk staan er ook koude drankjes voor je gasten klaar. Ook voor een wat kleiner feest of evenement is een pizza foodtruck huren in Den Haag een goede oplossing. Het is namelijk goedkoper dan reguliere catering en daarnaast ook nog eens veel leuker en sfeervoller. Concert of bedrijfsfeest op de planning? De amici verzorgen catering op maat vanaf 50 personen.

Geniet van de lekkerste pizza’s

 

Smaak en traditie. Dit zijn de kenmerken van Pizza Amici. Wij brengen een waar stukje Italië naar jouw feestlocatie. Loopt het water je al in de mond? Wacht niet langer en boek nu een pizza foodtruck voor op jouw evenement in Den Haag.

https://www.pizza-amici.nl/foodtruck-den-haag/