Via-italia
Image default
Financieel

Koop en verkoop ethereum via de KRaken

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester  Er is de laatste tijd veel discussie in de wereld van ether, met veel mensen die zich afvragden hoe ze thorium moeten kopen en verkopen. Wat is het precies? Waar staat het voor? Wat zijn het gebruik ervan? Probeer in dit artikel een aantal van deze dingen uit te leggen en waarom zou je om hen moeten geven.

 

Ten eerste, is ether of ether, een vorm van valuta die werkt op de top van de populaire gedecentraliseerde webtechnologieën van blokjes. Blockchains zijn collec

ties van digitale ledgers, waarbij elk een andere virtuele economie vertegenwoordigt. De reden waarom ze Blockchain-technologie worden genoemd, is omdat elke transactie in een grootboek wordt vastgelegd en het grootboek openbaar is, toegankelijk voor elke gebruiker. Een goed voorbeeld van het kopen van etherisch zou zijn door een account te openen bij een gereputeerde online portemonnee-service en vervolgens de ether van uw portemonnee naar het overeenkomstige account over te brengen.

 

Veel van de typische online portemonnee-services zullen u een ether laten kopen en verkopen via hun bestaande uitwisselingen. Ze worden om een zeer goede reden genoemd: het zijn de plaatsen waar mensen tokens voor elkaar uitwisselen. Misschien heb je in het verleden gehoord (d.w.z. FASTERS FBEX).

Dat is de manier waarop de meeste transacties optreden op het gedecentraliseerde platform.

 

We hebben allemaal gehoord over de grote namen in de handel in digitale valuta, en er is geen twijfel dat ether uit een van hen komt: gecentraliseerde uitwisselingen zoals die gerund door de gerespecteerde Nationale Bank van Canada (Ante de Grote Depressie), de Peoples Bank of China, Maar het gaat verder dan dat. Veel kleinere uitwisselingen, ook bekend als peer tot peer of icos, springen op als paddenstoelen, en ze groeien elke maand in populariteit. Al deze zullen uiteindelijk toetreden tot de grotere uitwisselingen – maar tegen de tijd die gebeurt, zullen de voordelen van het gebruik van een gedecentraliseerd protocol verighedigden de nadelen. Want nu, het is echter het beste om te blijven bij de bekende uitwisselingen zoals Bitpenny.

 

Een andere populaire methode voor het kopen en verkopen van EETE is om kortetermijntrategieën te gebruiken. Deze strategieën werken het beste wanneer u een kleine hoeveelheid van het metaal houdt, zodat prijsfluctuaties zijn niet groot. Omdat ze meer volatbaar zijn dan de langetermijnweerhandelstrategieën, die het best worden gebruikt tijdens een goed gedefinieerde periode. Enkele voorbeelden zijn de scalpool- of daghandelsstrategieën. Beide werken soms geweldig, wanneer er niet genoeg belangstelling voor langetermijnbeleggingen, of wanneer de prijsvariaties tussen kopers en verkopers minderjarig zijn. Over het algemeen zijn ze geweldig voor het verdienen van winsten tijdens kleinere prijsfluctuaties.

 

Een derde methode voor het kopen en verkopen van e-ethereum is om te profiteren van een onbeperkte leverage-rekening. Een onbeperkt leverage-account wordt aangeboden door enkele van de grootste uitwisselingen – waaronder Kraken. Een onbeperkt leverage-account geeft u het vermogen om te handelen zonder ooit contant geld bij de hand te hebben. Simpel gezegd, kunt u uw investering gebruiken om nog meer uit uw transacties te winnen. Op zijn beurt verdient u nog meer geld door de trap te verhandelen die u op uw bankrekening hebt ingedrukt.

Klik hier Bitcoinmeester