Via-italia
Image default
Financieel

Koop en verkoop Thorium en BitTrex

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester  Heb je gehoord van de nieuwe trend van ICO-munten? In een notendop betekent het dat de munten die u van uitwisselingen koopt, wordt ondersteund door real, fysiek contant geld – dat is goed, ether. Wat betekent dit voor handelaars? Voor één ding heb je een low-risicohendel. Als u Ether vasthoudt, riskeert u geen veel geld om te spelen met de kortetermijnschommelingen in prijzen.

 

Verder is er geen derde partij bij elke transactie die u maakt wanneer u een ethereum koopt. Het hele netwerk wordt achter de schermen uitgevoerd. Daarom is het veilig om te zeggen dat transacties op het gedecentraliseerde autonome netwerk veel veiliger zijn dan traditionele blokhoorns.

Daarnaast zijn er ook meer privacy en fungibiliteit.

 

Wanneer u valuta’s wisselt, is het heel gebruikelijk om een centrale uitwisseling te hebben die vatbaar is voor fraude en manipulatie. Het hele proces wordt gecontroleerd door een gecentraliseerde autoriteit die de wisselkoers en de toevoer van munten kan beïnvloeden. Dit wordt een COINBASE genoemd. Een van de voordelen van een etherische conditie is dat u het overal kunt ruilen met bijna iemand.

 

Daarentegen is een op activa gebaseerd uitwisselingsproces gebaseerd op twee factoren. Ten eerste kan de uitgevende onderneming een bepaald aantal circulerende munten bevriezen om het vermogen van een bepaalde persoon om het aanbod te beperken te beperken. Ten tweede, als u een bepaald activum wilt ruilen en u geen toegang hebt, kan het systeem u in plaats daarvan handelen. Kortom, het activum dat wordt verhandeld, wordt een back-up gemaakt door echt contant. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw Kraken.

 

Een ander voordeel van deze nieuwe actief is dat er geen nadelen op lange termijn zijn geassocieerd met de meeste traditionele valuta’s. Hoewel er een aantal valutahandelaars zijn die een fortuin hebben gemaakt door te profiteren van de prijsschommelingen op korte termijn, doen de meeste langetermijnbeleggers helemaal niet veel geld. Als u op de lange termijn goed wilt doen, is het het beste om uw investeringen te diversifiëren en actieve handel te blijven. Gelukkig is dit wat veel mensen die actief zijn bij het kopen en verkopen van ether. Hoewel u iets minder winst maakt bij het investeren in deze nieuwere valuta’s, maakt u nog steeds een gezonde winst wanneer u uw portefeuille diversifieert en actief blijft.

 

Een laatste ding om over bitter te overwegen, is dat ze een zeer professioneel en ervaren team van handelaars voor hen hebben. Ze hebben de technologie, het personeel en de software die nodig is om het te laten gebeuren. Met Bitter hoef je je geen zorgen te maken over je computer die crasht onder het gewicht van te veel transacties. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over je makelaar die je ruil maakt. Al deze dingen zijn mogelijk met traditionele uitwisselingen zoals NYSE en NASDAQ, maar het is leuk om nog een optie te hebben als u ten volle van een dashboard wilt profiteren

Klik hier Bitcoinmeester