Via-italia
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV meer dan alleen verkoop

Kuiper en Zonen BV biedt u ook de mogelijkheid om te onderzoeken waar u als bedrijf op energiekosten kunt besparen. Klimaatbescherming is een veelbesproken onderwerp geworden en toch wordt zelden vermeld wat elk individu daadwerkelijk kan doen om het te bereiken. Met slechts enkele energiebesparende maatregelen kan de CO2-uitstoot van een gezin van vier gemiddeld met een derde worden verminderd.

Energiescan door Kuiper en Zonen BV

Wat te denken van de besparing die bereikt kan worden als u door Kuiper en Zonen BV een energiescan in uw bedrijf of onderneming laat uitvoeren? Op gemeentelijk niveau behoren openbare gebouwen zelfs tot de grootste energieverbruikers. Tot 60% van de totale energie wordt hier verbruikt. Om dit verbruik te verminderen moet de focus liggen op de energievraag. Want energie-efficiëntie is een manier om een vermindering van het energieverbruik te bereiken. Dit gaat hand in hand met de corresponderende investeringen, hetzij om de bestaande apparatuur te verbeteren, hetzij om efficiëntere apparatuur aan te schaffen. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van gericht beheer en gedragsveranderingen van de gebruikers van het gebouw. Dit heeft een directe invloed op de vraag. Samengevat is energiebeheer het proces waarin het energieverbruik van een gebouw wordt bewaakt, gecontroleerd en verminderd. Ga naar Kuiperzn.nl.

Op locatie

Een energiescan wordt door een adviseur bij u op locatie uitgevoerd.  De huidige situatie wordt bekeken en naar aanleiding van de in kaart gebrachte huidige situatie ontvangt u binnen drie weken een rapport van de energie adviseur met daarin duidelijk omschreven een advies dat aangevuld wordt met mogelijke besparingen.

De energie-efficiëntie verbeteren

De energie-efficiëntie moet op veel gebieden flink worden verbeterd. Of het nu gaat om de renovatie van gebouwen, de vervanging van een verwarmingssysteem of de uitvoering van energie-efficiëntiemaatregelen, het is belangrijk dat alle maatregelen optimaal op elkaar worden afgestemd.

Of het nu gaat om energieadvies voor bedrijven of particulieren of een energie-audit volgens de Wet op de Energie-efficiëntie, Kuiper en Zonen BV heeft de juiste oplossing voor u. Ook al zijn de energiekosten niet de grootste kostenpost, elke niet uitgegeven euro voor energie is winst.