Via-italia
Image default
Bedrijven

Een fantastische camping aan het Gardameer

Zoek je een geschikte camping aan het Gardameer? Wat zijn daarbij je wensen? Wil je vanaf je accommodatie of tent het meer kunnen zien? Zijn er speelgelegenheden voor de kinderen nodig? Een camping aan dit prachtige meer betekent een fantastische vakantie.

Prachtig uitzicht bij camping Gardameer

Het is niet voor niets dat een vakantie aan het Gardameer niet snel verveelt. Heel wat mensen komen hier elk jaar weer terug. Je hebt vaak mooi weer, het uitzicht is prachtig en er zijn tal van mogelijkheden om te watersporten. Het is toch fantastisch dat je bij het ontwaken je tentdoek maar open hoeft te doen en je ziet de prachtige bergen? Ook tijdens het zwemmen of het varen op het meer blijf je steeds verwonderd om je heen kijken.

Veel cultuur in de omgeving van het Gardameer

Een vakantie bij het Gardameer biedt voor elk wat wils. Of je nu ontspanning, water of vooral veel cultuur zoekt, boek je een camping Gardameer, dan komt het helemaal goed. Het Gardameer is het grootste meer in Italië. Er liggen in de nabije omgeving tal van pittoreske dorpjes. Diverse steden zijn prima aan te rijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Verona of Milaan. In Verona kun je de welbekende arena bezoeken. Plan je een dagje naar Milaan, dan kun je uitgebreid shoppen. Ook zijn er mogelijkheden te over om heerlijk uit eten te gaan.

Groot aanbod aan campings

Wat voor soort camping je ook zoekt, aan het Gardameer vind je vast en zeker wat je zoekt. Er zijn hele rustige campings, maar je kunt ook kiezen voor een park waar veel vermaak en vertier te vinden is. Ook zijn er diverse campings met een mooi zwembad. De meeste campings zijn heel goed aan te rijden.