Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten bananen

Verschillende soorten bananen

Het eerste waar jij aan denkt bij bananen is het fruitsoort. Velen van ons hebben vast wel eens een banaan gegeten. De banaan is afkomstig van de bananenplant. Het bananen fruitsoort wordt in veel verschillenden maaltijden verwerkt. Wij vertellen wij jou graag bij welke maaltijden jij de bananen kunt toepassen. De bananen groeien aan een bananenplant. Kom jouw bananenplant kopen bij My Palmshop en maak overheerlijke maaltijden. 

 

Ontbijten 

In de ochtend ben je een stevig ontbijt nodig om de dag door te komen. De banaan kan worden gecombineerd met havermout. Je creëert op deze manier een uniek smakelijk ontbijt. Wellicht een leuk idee voor een ontbijt wanneer er iets te vieren is. Daarnaast kan de banaan ook worden toegevoegd aan de verschillende shakes. Zo zie je dat veel mensen in de ochtend een shake nemen om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Voor een natuurlijke smaak kunnen de bananen worden toegevoegd aan de shake. 

 

Tussendoortje 

Tussendoor snacken we af en toe wat lekkers. We krijgen zin in eten en pakken wat lekkers. Je kunt kiezen voor een zakje ongezonde chips, maar je kunt ook kiezen voor een gezonde banaan. De banaan zit bordervol goede energie voor jouw werkdag. Daarnaast kan je de banaan ook dippen in een chocoladesausje voor een lekkere snack. De bananen kan ook verwerkt worden in verschillende lekkernijen zoals koekjes. Ontdek aan welke snack jij een banaan kunt toevoegen en wie weet ontdek jij een nieuwe combinatie. 

 

Avondeten 

Een banaan kan worden toegepast in verschillende maaltijden voor het avondeten. De banaan wordt geprakt tot een papje. Dit papje kan worden gebruikt tijdens het bereiden van de pannenkoeken. Het bananenpapje is eenvoudig te maken. Vervolgens voeg je twee eieren toe, in combinatie met een beetje kaneel en je bent helemaal klaar om te gaan bakken. De pannenkoeken zijn over het algemeen wat dikker. De pannenkoekjes vullen de maag goed, na een tijdje zul je merken dat je best snel verzadigd bent geraakt. 

https://www.mypalmshop.nl/