Via-italia
Image default
Auto's en Motoren

Door 123-theorie slaag jij binnen 1 poging voor de motortheorie!

Wil jij niets liever dan in 1x slagen voor het motortheorie examen van het CBR? Natuurlijk wil je dat, niets fijners dan te slagen bij de eerste poging! Maar weet je dat dit waarschijnlijk een zware klus gaat worden, omdat je al meerdere horror verhalen om je heen hebt gehoord over het aanleren van de motortheorie en het motortheorie examen?

Vooropgesteld, het aanleren van de motortheorie is ook helemaal niet zo makkelijk. Althans, als je dit in je eentje gaat proberen, zonder hulp. Met hulp van ons, 123-theorie, zal je zien dat het best een makkie is om de theorie uitstekend in je hoofd te krijgen. En bovenal doe je hier met ons geen weken over. Nee hoor, we leren je alles binnen 1 dag aan! Alles? Ja, alle theorie die in je hoofd moet zitten om het examen succesvol te halen zit aan het einde van de ochtend in jouw hoofd. Want 1 dag is eigenlijk zelfs maar 1 ochtend. De ochtend leren we je alle theorie aan, de middag ga je bij het CBR examen doen. Op dezelfde dag dat jij de motortheorie aan gaat leren slaag je dus ook nog eens voor het examen! Hoe perfect is dat?!

Woon jij in onze prachtige hoofdstad? Schrijf je dan direct in voor de cursus motortheorie Amsterdam. We hebben altijd voldoende cursusplekken beschikbaar, dus je bent zeer snel aan de beurt. Ook kunnen we, als je dat wilt, jouw examenplek bij het CBR voor je reserveren.

Onthoud je de lesstof wel voldoende na 1 ochtend leren?

Jazeker! Doordat wij jou alle theorie op een ontzettend goeie manier aanleren zal je deze voorlopig niet meer vergeten. Het is echt niet zo dat je de volgende dag alles alweer bent vergeten. De komende jaren heb jij de theorie stevig in je hoofd zitten! Door onze unieke lesmethode, briljante ezelsbruggetjes, de beste tips en trucs en de herhaling van de moeilijkste lesstof zit de motortheorie in jouw hoofd geramd.

Waar zijn wij actief?

Woon jij in de buurt van Utrecht? Dan kan jij je inschrijven voor de motortheorie Utrecht. Woon je in de omgeving van Breda? Schrijf je dan in voor de motortheorie Breda. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, we zijn namelijk door het gehele land actief. Op onze website vind je verdere info, actuele informatie en cursuslocaties met beschikbare data.

https://www.123-theorie.nl/