Via-italia
Image default
Winkelen

Waarom iedereen moet kiezen voor zelfbruinende crème

Zelfbruinende creme biedt veel mogelijkheden. Het is een veilige en goedkope manier om je huid in veel kortere tijd te bruinen. Mocht je direct naar de zon gaan dan heb je veel meer tijd nodig voordat je een bruin kleurtje hebt en heb je een grotere kans op verbranding. Zelfbruinende crème maakt het mogelijk om je huid een graadje donkerder te krijgen zonder direct naar de zon te gaan.

Waarom moet iedereen kiezen voor zelfbruinende crème?

Er zijn 5 goede redenen waarom iedereen voor deze crème moet kiezen:

1. Het is veilig

Zelfbruinende crèmes bevatten geen schadelijke UV-stralen die schadelijk zijn voor de huid. Met de zelfbruiner creme controleer je zelf de intensiteit van de bruiningssessie. Daarnaast is het veel goedkoper dan naar een salon gaan om je huid te laten spray-tanen.

2. Geen strepen

De meeste zelfbruinende crèmes worden gelijkmatig verdeeld over de huid waardoor er geen strepen zichtbaar zijn. Er zijn zelfbruinende crèmes verkrijgbaar die je in douche creme of een gel vorm kunnen gebruiken. Je kunt er zelfs voor kiezen om dit elke dag aan te brengen of alleen wanneer je een speciale gelegenheid hebt. De geur van de crème is tegenwoordig ook verfijnt waardoor je geen uitgesproken geur hebt.

3. Makkelijk in gebruik

Zelfbruinende crème kan eenvoudig worden toegepast, er is geen speciale vaardigheid nodig. De crème is beschikbaar in verschillende tinten, dus je kunt kiezen welke kleur je wilt. Je kunt ook een test doen met verschillende tinten voordat je uiteindelijk de perfecte tint vindt. Let wel op dat je altijd een test doet achter de oorlel voordat je je hele lichaam insmeert.

4. Geen stomaandheid

Er is geen zonnebrand nodig voor het gebruik van de crème. Je hoeft geen stomaandheid te hebben tegen de zon, wat betekent dat je geen uren meer in de zon hoeft te liggen. Je kunt dit gebruiken tijdens elk seizoen.

5. Een gezond uiterlijk

Met zelfbruinende crème kun je een gezonde, egale en uniforme teint krijgen. Wanneer je de crème gebruikt, vermijd je ook vlekken en vervelende pigmentatie die veroorzaakt wordt door zonlicht.

Voordelen van zelfbruinende crème

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van deze crème zoals: je kunt zaters het kleurtje dat je wilt krijgen, de crème is gemakkelijk en eenvoudig toe te passen, er zijn geen strepen aanwezig tijdens de toepassing en je hebt geen stomaandheid tijdens gloeiende warme zomerdagen. Je kunt jezelf ook een ander uiterlijk geven met verschillende tinten crème.

Conclusie

Zelfbruinende crème biedt veel mogelijkheden. Het is een veilige en goedkope manier om je huid in veel kortere tijd te bruinen. Er zijn 5 goede redenen waarom iedereen voor deze crème moet kiezen. Mocht je meer informatie willen lezen over zelfbruinende crème, lees dan deze zelfbruinende creme review.

.