Via-italia
Image default
Aanbiedingen

Zes items die handig zijn om in je auto te hebben

Zes items die handig zijn om in je auto te hebben

Als eigenaar van een auto weet je nooit wanneer je onverwachts pech kunt krijgen onderweg. Daarom is het belangrijk om altijd voorbereid te zijn met noodzakelijke items die in je auto moeten worden bewaard. In deze blog vertellen we over zes items die je in je auto moet hebben. Maar ook vertellen we over een ander items die van pas kan komen:

 

  1. EHBO-set: onmisbaar

Een EHBO-set is onmisbaar om ongelukken en blessures onderweg aan te pakken. Een standaard EHBO-set moet items bevatten zoals verband, pleisters, ontsmettingsmiddel, pincet, schaar en handschoenen. De Care plus EHBO set bevat alle belangrijke items.

 

  1. Startkabels: onmisbaar

Een lege accu kan een groot probleem zijn, vooral als je op een afgelegen plek staat. Startkabels zijn een handige oplossing om je auto weer op de weg te krijgen. Zorg er wel voor dat je weet hoe je ze veilig gebruikt voordat je ze nodig hebt.

 

  1. Bandenreparatieset: onmisbaar

Een lekke band kan een grote ergernis zijn als je onderweg bent. Met een bandenreparatieset kun je het probleem oplossen zonder dat je naar een garage hoeft te gaan. De kit bevat items zoals een compressor, plakkers en lijm om het lek te dichten.

 

  1. Noodhamer: onmisbaar

Een noodhamer is een handig item om bij je te hebben bij een noodgeval. Als je bijvoorbeeld in het water terechtkomt of vastzit in je auto na een ongeluk, kan een noodhamer de ramen breken en je snel bevrijden.

 

  1. Zaklamp: onmisbaar

Een zaklamp kan van onschatbare waarde zijn als je ’s nachts problemen hebt met je auto. Het kan helpen om de motorruimte te controleren, problemen op te sporen of simpelweg om te zien waar je loopt als het donker is.

 

  1. Overnachtingstas

Een overnachtingstas is een handige en praktische accessoire om in je auto te hebben. Het is een kleine tas met alles wat je nodig hebt voor een overnachting buitenshuis. Zo ben je altijd voorbereid op last minute plannen en heb je wat gemak van thuis mee overal waar je naartoe gaat met de auto.

Zorg dat je altijd goed voorbereid bent als je met de auto op pad gaat. Met deze items bij de hand ben je beter in staat om onverwachte situaties onderweg aan te pakken.

 

https://www.careplus-shop.nl/