Via-italia
Image default
Mode en Kleding

3 beste soorten pasjeshouders voor op reis

3 beste soorten pasjeshouders voor op reis

Wanneer je op reis gaat naar Italië of andere interessante landen om te bezoeken, moet je je goed voorbereiden. In dit geval zijn er veel belangrijke dingen die je bij je moet hebben, zoals paspoorten, papiergeld en sommige creditcards of betaalpassen. Om ze allemaal te kunnen dragen zonder het risico te lopen ze te verliezen of gestolen te worden, moet je die items op de juiste manier opbergen en meenemen. Wat betreft creditcards of andere belangrijke kaarten, kun je deze het beste in een pashouder meenemen. Pasjeshouders zijn er in vele soorten en materialen en elk heeft zijn eigen voordelen. Er zijn echter 3 beste soorten pasjeshouders om je tijdens je reis en vakantie te vergezellen: reiskaarthouder, roestvrijstalen pasjeshouder en een pasjeshouder met polsband.

Reiskaarthouder

Ten eerste is er de reiskaarthouder. Deze is speciaal ontworpen voor reizigers die veel informatie op hun kaarten moeten invoeren. Het is gemaakt van leer en kan maximaal 6 creditcards of betaalpassen bevatten. Een leren pasjeshouder heeft een RFID-beveiligingsfunctie die de informatie die op chips in kaarten is opgeslagen, beschermt tegen diefstal door hackers. Deze houder is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, bruin, rood en bruin. Het wordt het best gebruikt voor lange reizen vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur. De prijs van dit soort kaarthouders ligt tussen de €10 en €30.

RVS pasjeshouder

Ten tweede is er de roestvrijstalen pasjeshouder. Dit type pashouder heren is een perfecte accessoire voor visitekaartjes. Dit komt omdat het de kracht heeft om te pronken met je professionaliteit. Het is klein genoeg om in je zak of tas te passen. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een zwarte coating, waardoor het waterdicht, hittebestendig en een goede keuze is voor zakelijke bijeenkomsten. Dit maakt een roestvrijstalen pasjeshouder perfect voor je zakenreizen. Daarnaast ziet een RVS pasjeshouder er ook nog eens erg elegant, luxueus en modern uit. Dus als je echt wilt opvallen tijdens je reizen, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Het zal de aandacht van mensen op je vestigen, vooral wanneer je je creditcard uit de pasjeshouder moet halen als je iets moet betalen.

Pasjeshouder met polsband

Tot slot is er de pasjeshouder met polsbandje. Dit type pasjeshouder is groot genoeg om wat geld, munten en kaarten mee te nemen. Het wordt ook geleverd met een polsband die het gemakkelijk maakt om handsfree mee te nemen. Zo voorkom je zakkenrollen en het laten vallen van je portemonnee. Dankzij de band kan dit type pasjeshouder om de pols worden gedragen als armband met vakjes voor creditcards en visitekaartjes. Het ontwerp maakt het gemakkelijk om je kaarten snel te vinden en dit item is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Omdat het meestal altijd zichtbaar is, kun je het beste degene kiezen met de kleur die je echt leuk vindt. Als je wilt opvallen, kun je natuurlijk een fellere kleur kiezen. Een donkere kleur is een goede optie als je geen aandacht wilt trekken.