Via-italia
Image default
Auto's en Motoren

Bedrijfswagen compleet met Ford kofferbakmat

Met een mooie Ford kofferbakmat zal je bedrijfswagen veel beter uitgerust zijn. Het automerk Ford staat veelal bekend om zijn ruime bedrijfswagens. Wat voor een bedrijf je ook hebt, er zal vast wel een Ford bedrijfswagen zijn die past bij jouw bedrijf. Wanneer je een bedrijfswagen hebt wil je uiteraard wel dat deze goed beschermd is. Gelukkig hebben wij voor jou een Ford kofferbakmat. Wanneer je deze in de laadruimte legt zal je een aantal voordelen meekrijgen. Een van de voordelen is dat je auto een stuk makkelijker schoon te maken is. Daarnaast is de mat ook slijtvast. Er komen geen nare geurtjes van de mat af en beschermt je auto ook nog eens tegen ongelukjes. Het fijne van de mat is dat hij ook antislip is. Daardoor kan je lading makkelijker vervoerd worden omdat de lading minder snel zal verschuiven of omvallen.

Welke mat moet je kiezen?

Er zijn een aantal keuzes die overwogen moeten worden bij het aanschaffen van een Ford kofferbakmat. Zo hebben we bijvoorbeeld matten van kunststof, maar we bieden ook matten aan die van rubber gemaakt zijn en extreem goede grip hebben. Over de maat van de Ford kofferbakmat hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Het is namelijk zo dat deze altijd op maat zijn. Wat dat betreft hebben we twee opties. Je kan ervoor kiezen om het door ons op maat te laten maken. Maar je kan ook zelf aan de slag gaan met een doe-het-zelf pakket en zelf de mat op maat snijden.

Bestel nu

Er zitten dus heel wat voordelen aan een Ford kofferbakmat. Wacht daarom niet te lang met het aanschaffen hiervan. Neem een kijkje op onze webwinkel en kijk welke Ford kofferbakmat het best bij jouw bedrijfswagen zal passen. Wanneer je er zelf niet uitkomt kan je contact met ons opnemen.