Via-italia
Image default
Woning en Tuin

Multifunctionele Prefab betondelen voor de tuin

U-elementen zijn forse betonblokken in de vorm van een “U”. Doordat deze elementen in de tuin worden geplaatst en half verzonken komen te liggen, zijn zij ook in de kleinere tuin van grote meerwaarde. Je creëert de meest bijzondere, fraaie, constructies met U-vormige betondelen.  

Strakke, moderne betonlook

Een belangrijke tuintrend deze zomer, maar ook in de voorbije zomers, is het gebruik van natuurlijke stenen materialen, zoals Belgische hardsteen bijvoorbeeld, maar ook betontegels van fors formaat vormen een prachtig betegeld terras.

Hebt u behoefte aan afscheiding in de tuin, ten behoeve van een boorder, zandbak of stenentrap, dan gebruikt u betonnen prefab elementen in een “L” of “U” vorm. Hiermee kun je letterlijk alle kanten uit. De elementen vormen samen een prachtig geschakeerde wand of trap.

Dergelijke constructies komen vaak voor in parken en openbare gelegenheden als stadscentra; brede betonnen treden van slechts enkele trede’s. Dergelijke trede’s zijn ook perfect aan te leggen binnen de eigen tuin, waarmee tuin en terras met elkaar in verbinding wordt gebracht en waarmee een mooi diepteverschil wordt gerealiseerd. 

Betondelen zijn eenvoudig online te bestellen en vormen de basis voor de moderne tuin van dit moment. De betondelen worden vanzelfsprekend thuisbezorgd, op de plek van bestemming. 

https://www.u-elementen.nl/