Via-italia
Image default
Woning en Tuin

Een Fatboy hangmat, een Urban Cotton wandkleed en een HKliving mokkenset? Je bestelt ze bij Deens!

Een HKliving mok, heb jij er al een? De set 70s servies koffiemokjes staan in ieder geval op ons verlanglijstje! Op deens.nl lezen we: “Geniet van je ultieme koffie-ervaring met onze nieuwe americano-, ristretto-, latte- en cappuccinomokken!” Nou, dat gaat lukken, zeker als we er een aantal HKliving keramische lepels in de stijl van diezelfde 70-er jaren bij bestellen. Voor de fans: Deens verkoopt ook HKliving theepotten, peper en zoutstellen en een Fatboy hangmat.

Urban Cotton Amsterdam is dé naam als het om wandkleden gaat. Ieder kleed is uniek, want met de hand gemaakt en ontworpen door een kunstenaar. Het blauw met gele kleed North is gebaseerd op de rustgevende golven van het Amsterdamse IJkanaal. Het muurkleed is gemaakt met de zogenoemde verf- en stempeltechniek. Mr. Cool is ook een tof wandkleed. Het Deens-team omschrijft het kunstwerk als volgt: “Dit ontwerp van Urban Cotton Amsterdam is geïnspireerd op een look van Thom Browne. Het mooie aan dit ontwerp is de creatie van een echt karakter op het wandkleed. Het werk van Thom Browne kan zo in een film. Door het gebruik van een clair-obscur compositie lijkt het werk tot leven te komen. De hoge contrasten in zwart-wit met een minimaal kleuraccent geven veel spanning aan dit portret. Het is vervaardigd in inkt en gouache.” Dit zijn de maten: 170 bij 130 bij 0,6 cm. In het kleed komen de kleuren grijs, zwart en groen terug. Als je wilt, kun je een Urban Cotton Amsterdam wandkleed in drie termijnen betalen.

Ter afsluiting wat praktische informatie over Deens. Deze internetshop heeft geen fysieke winkel. Als je extra informatie wilt over een bepaald product kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 de klantenservice bellen: 06-23621558. Mailen kan ook: klantenservice@deens.nl. Deens staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 84099038. Betalen verloopt via MultiSafePay. Dit is een veilige, officiële online payment service. Als je iets terug wilt sturen, gebruik dan het retourformulier: https://www.retourneren.nl/deens. Let op: gebruik zoveel mogelijk de originele verpakking en de originele labels.

https://www.deens.nl/nl/