De beste dingen om te doen in Genua die je opvattingen over het toerisme in Italië zullen veranderen


Via-italia

Als je Genua bezoekt, is er zoveel dat je kan mislopen, want dit is een verbazingwekkend mooie plek. Het is niet goed om alleen maar dezelfde type plaatsen te blijven bezoeken, er moet een veelzijdigheid zijn in je toeristische bestemmingen.

Dingen om te ontdekken in Genua:

Dus, hier hebben we een aantal van de leukste dingen om te doen in Genua die je reis zullen verrijken. Je kan een auto huren in Italië voor een betaalbare prijs om van verschillende plaatsen te genieten. Het zal je niet veel moeite kosten, deze pagina bevat meer informatie. Je zal ook je tijd en energie besparen als je een auto huurt in Italië om van alle onderstaande plekken te kunnen genieten.

Bezoek het Maritiem Museum van Genua voor zijn historische artefacten:

Dit is het grootste maritieme museum van Europa omdat Genua in de 16e tot 19e eeuw een grote zeemacht was. Dit museum is een briljante plek om te bezoeken omdat het fantastische historische artefacten uit verschillende periodes in huis heeft en het beste deel is de scheepsgalerie. Er is hier ook een Italiaanse onderzeeër aanwezig die voor veel mensen een grote aantrekkingskracht heeft.

Het Aquarium van Genua biedt je een enorm assortiment aan zeeleven:

Het Aquarium van Genua is een geweldige plek om te bezoeken tijdens je reis. Het is interessant voor zowel volwassenen als kinderen. Dit aquarium ligt naast de haven en herbergt verschillende soorten zeeleven, waaronder haaien, schildpadden, kwallen en dolfijnen. Met zijn talrijke vitrines en reservoirs is het een geweldige plek om te bezoeken.

Passeggiata Anita Garibaldi a Nervi is de beste manier om aan de drukte van de stad te ontsnappen:

Dit is een pad dat zich uitstrekt langs de kustlijn van de Genua. Als je een pauze wilt nemen van de drukke stad en wilt genieten van enkele momenten in de natuur, dan kan je hier een geweldige wandeling maken.

Het pad heeft ook een verscheidenheid aan residentiële gebouwen, cafés en winkels die deze plek tot één van de beste natuurlijke plekken in Genua maken om te bezoeken.

 

Om een aantal oude betonnen monumenten te zien, bezoek je Cimitero Monumentale di Staglieno:

Dit is de nationale monumentale begraafplaats. Het is een grote toeristische trekpleister omdat het in de jaren 1800 is gebouwd en er zijn verschillende monumenten en standbeelden uit beton. Deze plek geeft de historische waarden van het gebied ongelooflijk goed weer omdat het monument van de begraafplaats bedekt is met gewelfde loopbruggen en zuilengangen. Hierdoor heb je zicht op een oud paleis.

Lantern di Genova, een hoge, historische en iconische plek:

The Lantern di Genoa is de belangrijkste vuurtoren van de haven van Genua en het is een historisch en iconisch herkenningspunt van de stad. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 12e eeuw en is in de loop der tijd gereconstrueerd. Deze 76 meter hoge toren kan je mijlenver een prachtig uitzicht bieden en het licht op de top is de belangrijkste bezienswaardigheid. Interessant is dat het de 3e oudste vuurtoren ter wereld is, dus deze moet je zeker op je verlanglijstje plaatsen.

Castello d’Albertis toont de schoonheid van de historische architectuur:

Het Albertis Kasteel werd gebouwd in 1886. Het wonderbaarlijke is dat het is gebouwd op de oorspronkelijke plek en de fundamenten van het 12de-eeuwse fort dat hier is gebouwd. Daarom zijn de historische waarden van het fort bewaard gebleven. Het is direct naast de haven gebouwd, dus het heeft een prachtig uitzicht op de zee. Binnenin het gebouw is er een museum dat ervoor zorgt dat dit fort een must is om te bezoeken in Genua.

Als je op een familiale of zakelijke reis bent, moet iedereen genieten van de reis. Daarom hebben we een veelzijdigheid opgenomen in de lijst van dingen die je in Genua kan doen. Alle dingen die hier genoemd worden zijn prima te doen en leuk voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen.

https://www.autoitaly.nl/