Via-italia
Image default
Bedrijven

Instagram famous door middel van volgers kopen

Waarom instagram volgers kopen

–        Slim Instagram volgers kopen kan wel degelijk een goeie boost geven in de groei van je account.

–        Het opstarten van je account (onder de 10.000 volgers) is vaak een vrij moeizame periode. Vaak als je hier doorheen breekt groei je vanzelf.

–        Mensen hebben toch echt sneller de neiging om je te volgen bij een hoger volger-aantal dan bij een lager volger-aantal.

Zet Highlights in

Highlights kun je inzetten om je profiel te verrijken. Op deze manier kan je een goede (eerste) indruk maken voor iemand die op je profiel komt. Highlights binnen Instagram zijn gevuld met stories. Je kunt highlights per onderwerp aanmaken, zoals te zien is in de afbeelding. De highlights kun je vervolgens vullen met de stories die je geplaatst hebt. Voordeel van het inzetten van Highlights, is dat het verhaal wat je deelt altijd zichtbaar blijft.

Gebruik zowel je feed als je stories

Stories en berichten in je feed versterken elkaar. De afgelopen tijd is de populariteit van stories enorm gestegen. Je kunt beide plaatsingen gebruiken om een bericht onder de aandacht te brengen. Op deze manier kun je op een creatieve manier het bericht wat je in je feed plaatst, onder de aandacht brengen. Door beide plaatsingen te gebruiken, bereik je meteen ook meer mensen.

Volg je doelgroep

Deze tactiek is super effectief: het volgen van de Instagram accounts van je doelgroep. Hoe het werkt? Als jij een account gaat volgen, krijgt de eigenaar van dat account een melding. In de meeste gevallen word je daarna ook terug gevolgd.

Als je deze tactiek wilt gebruiken, volg de volgende stappen:

–        Vind andere accounts in jouw bedrijfstak met een groot aantal volgers;

–        Bekijk hun volgers en volg alleen die accounts die waardevol voor jou kunnen zijn;

–        Vergroot de kans dat deze accounts je terug volgen door te reageren op hun foto’s;

–        Kijk dan een week wie je je niet terug volgt en ontvolg deze accounts.

–        Veel mensen vinden deze tactiek super irritant, maar eerlijk is eerlijk: het werkt wel! Let er wel op dat je, maar maximaal 60 accounts per uur kunt gaan volgen en in totaal 7500 accounts.

 

https://web-wings.nl/