Via-italia
Image default
Bedrijven

Welke trouwauto kies ik?

Naast onder andere de trouwlocatie, een taart, de gastenlijst en trouwkleding, moet er natuurlijk ook een trouwauto gekozen worden. Of je nou gek bent van auto’s of niet, een trouwauto hoort nou eenmaal bij het huwelijk. Trouwauto’s heb je in heel veel verschillende soorten en maten, dus ga voor de auto van je dromen. Als het goed is trouw je maar één keer, dus dan kun je het beter maar meteen goed doen, toch?

Niet alleen voor vervoer handig

De trouwauto brengt jullie allereerst uiteraard naar de plek waar jullie gaan trouwen en waar het feest gegeven wordt. Naast dat het functioneel is, heeft het echter nog meer voordelen. Met zo’n gave auto maak je indruk op de gasten. Gegarandeerd dat iedereen jaloers is en graag zelf in zo’n auto zou willen zitten. Daarnaast kunnen jullie met een trouwauto prachtige foto’s maken. Ga bijvoorbeeld samen voor de auto samen of maak er eentje met de gehele familie. Ontzettend leuk om deze later in te lijsten en een mooi plekje in huis te geven.

Trouwauto huren

Bij Ikwileentrouwautohuren.nl huur je gemakkelijk en snel een trouwauto. Dankzij een ruim aanbod aan diverse auto’s zit er gegarandeerd een geschikte auto voor jullie tussen. Pak uit met een Maserati GranTurismo of een Lamborghini Aventador Roadster. Supersnelle auto’s waar je waarschijnlijk niet iedere dag in rijdt. Wanneer je voor iets klassiekers wilt gaan, zijn een Ford Mustang of Rolls Royce leuke opties. Ook bussen behoren tot de mogelijkheden. Handig wanneer je bijvoorbeeld ook gasten mee wilt laten rijden. Door op een auto te klikken, lees je meer over de auto, zie je direct hoeveel passagiers erin passen, krijg je een prijsindicatie en lees je of er een chauffeur bij zit. Keuze gemaakt en wil je een trouwauto huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.