Via-italia
Image default
Bedrijven

Huur een trouwauto voor een onvergetelijke huwelijksreis naar Italië

Het is bijna zover, jullie huwelijksreis naar Italië gaat bijna beginnen. Een prachtige romantische bestemming met zon, zee en cultuur. Bij de organisatie van een huwelijksreis komen een aantal zaken kijken. Welk hotel is geschikt voor pasgetrouwde stellen? Welke uitstapjes willen jullie gaan maken? En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, wat voor auto gaat er gehuurd worden? Dat kan een gewone huurauto zijn, maar jullie kunnen ook geheel in stijl een trouwauto huren om jullie huwelijksreis onvergetelijk te maken.

Een trouwauto huren als vervoersmiddel in Italië

Er zijn vele voordelen verbonden aan het huren van een trouwauto tijdens de huwelijksreis in Italië. Ten eerste kunnen jullie optimaal genieten van jullie autoreizen, door de mogelijkheid om te kiezen voor een chauffeur. Geniet samen op de achterbank van de mooie uitzichten en gezellige dorpjes die jullie passeren. Bovendien kan iedereen zien dat jullie net getrouwd zijn, wat leuke gezichten en complimentjes kan opleveren. Dat maakt de huwelijksreis nog eens extra leuk. Ten slotte is Italië een prachtige locatie om trouwfoto’s te laten maken. Kies samen van tevoren een bestemming uit waar jullie je liefde op de gevoelige plaat willen vastleggen, of laat jullie in verschillende Italiaanse dorpjes fotograferen. Een kostbaar moment waar de rest van jullie leven plezier aan wordt beleefd.

Waar kunnen trouwauto’s gehuurd worden?

Ten eerste is het belangrijk om te weten hoe de reis gaat verlopen. Gaan jullie vliegen naar Italië, en daar ter plekke een trouwauto huren, of willen jullie met de trouwauto naar Italië rijden? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een trouwauto te huren, zowel vanuit Nederland als Italië.

Bij verschillende internationale bedrijven kan je een trouwauto kan huren voor een huwelijksreis naar Italië. Bij Europcar zijn bijvoorbeeld verschillende modellen te huur, waarmee je op een comfortabele manier kan genieten van jullie favoriete trouwauto terwijl jullie de meest romantische plekken van Italië bezoeken. Eén ding is zeker: jullie huwelijksreis in Italië is er een om niet snel te vergeten!