Via-italia
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is geschikt voor heren?

Welke tas is geschikt voor heren?

Ook mannen hebben een tas nodig ondanks dat zij het liefst alles in de broekzakken of jaszakken stoppen. Elke gelegenheid heeft dan weer een andere soort tas nodig. Als je gaat werken neem je misschien een ruimere tas mee dan als je simpelweg een dagje op pad gaat. Welke tassen zijn dan het meest geschikt?

 

De meest ruime tas

Afhankelijk wat voor werk je doet of wat voor dagelijkse bezigheden jij hebt moet je kijken naar hoe groot je tas moet zijn. Als jij dagelijks weinig spullen mee hoeft te nemen dan is een kleine tas voldoende, maar als je bijvoorbeeld iedere dag een laptop mee moet nemen dan wordt het al iets lastiger en moet je wel iets groters meenemen. Een plevier tas is daarom ook de meest gebruikte tas voor kantoormensen. 

 

De tas is ruim en ziet er ook nog eens degelijk uit. De tas komt het meest voor in neutrale kleuren zoals bruin en zwart. Deze kleuren zijn dan ook gemakkelijk te combineren met de kleding die je aantrekt. Je hebt nooit het probleem dat het niet mooi gaat staan. Daarbij heeft de tas ook heel handig een rits voor het geval het regent en jij papierwerk of een laptop in je tas hebt zitten. Ook zitten er veel zijvakjes waar je dan dingen kunt stoppen zoals je autosleutel, je pen of een portemonnee.

 

Je kan ook gaan kijken naar tassen die ook handig te dragen zijn. De plevier tas moet je constant in je handen houden en misschien vind je dat vervelend of zwaar. In dat geval kan je ook nog gaan kijken naar schoudertas heren merk. Zodra je dit online opzoekt vind je vele mogelijkheden tot degelijke tassen die ook nog eens handig zijn om te dragen. Want ook deze tassen hebben voldoende ruimte om spullen in op te slaan.

 

Andere categorie

Het klinkt misschien raar en vele mannen zullen dit ook niet gaan doen, maar toch is het een handige tip. Als je bij tassen dames kijkt heb je meestal ook een veel ruimer aanbod van de tassen die ze hebben. Het hoeft niet meteen een vrouwelijke tas te zijn als je bij de damestassen zelf kijkt. Het zijn vaak meer keuzes omdat vrouwen veel vaker een tas gebruiken en dus ook meer verschil erin willen. Voor mannen is het vaak al snel standaard en is de keus zeker niet ruim.