Via-italia
Image default
Mode en Kleding

Alles over Burkely tassen

Een uitgebreide selectie van BURKELY tassen en portemonnees gemaakt van duurzaam leer vindt u op onze website. Voor de zakenman, de carrièrevrouw en de stijlvolle student biedt het merk praktische en smaakvolle businesstassen, maar ook clutches, portemonnees en cosmeticatassen zijn te vinden in de BURKELY collectie van Maes & Hills. Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk te verzenden, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe BURKELY tas kunt genieten. Laat je inspireren door de prachtige BURKELY tassencollectie bij Maes & Hills!

DE GESCHIEDENIS VAN BURKELY BAGS
BURKELY werd opgericht in 1988, maar zijn echte geschiedenis gaat terug tot 1944. Dat was het jaar waarin “Horsten Lederwaren” werd opgericht, het bedrijf waaruit uiteindelijk BURKELY zou ontstaan. Horsten Lederwaren heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in leer. Deze knowhow wordt nu dagelijks doorgegeven en is ook terug te vinden in het DNA van BURKELY. Alle tassen zijn gemaakt met de know-how die in de loop der jaren is opgedaan. Als een van de weinigen in de industrie vond de volledige productie van BURKELY plaats in Nederland. Helaas werd deze in 1993 stopgezet en werd de productie overgebracht naar India.

Het proces begint echter nog steeds op Nederlandse bodem. De ontwerpen van de nieuwe tassen worden in Goirle gemaakt. De patronen worden dan in India gemaakt. Deze patronen zijn met de hand gemaakt. Het BURKELY-team bezoekt de fabrieken in India meerdere malen per jaar om zich ervan te vergewissen dat de kwaliteit van de tassen gehandhaafd blijft. BURKELY tassen staan voor Hollandse nuchterheid. Het leven wordt steeds hectischer en dynamischer en in deze dynamische wereld biedt BURKELY producten aan, met een strak en eenvoudig design. Bij het ontwerpen van tassen, portefeuilles, kaarthouders en andere producten houdt BURKELY zoveel mogelijk rekening met uw drukke leven. BURKELY maakt producten van duurzaam leer met functionele ontwerpen die geschikt zijn voor elke situatie en elke persoon. Ook voor jou!