Via-italia
Image default
Recreation / Food

Het bewaren van je flessen wijn doe je in een wijnrek van eurocave

Koude winterdagen en feesten

Het koude weer is weer in zicht. Dat betekent dat er meer feesten gaan komen. Families en vrienden komen weer bij elkaar om te feesten. Er wordt veel gegeten en gedronken. Sinterklaas is een feest die vaak is bedoeld, om de kinderen te verwennen met cadeautjes. Tijdens deze traditionele feest wordt er veel pepernoten en chocolade gegeten. Kerst is een traditioneel feest die iedere jaar in de maand december wordt gevierd. Bij deze traditionele feest komen alle vrienden en familieleden bij elkaar om kerst te vieren. Ook wordt er in deze maand oud & nieuw gevierd. Tijdens oud & nieuw wordt er veel gedronken en gefeest, omdat we dan het nieuwe jaar in gaan.

Van welke alcoholische drank houdt jij het meest?

Er zijn veel soorten drankjes die er bestaan. Zo heb je bier, bier is een alcoholische drank die meestal door de mannen worden gedronken. Wist je dat als je ongeveer 12 ml bier drinkt, dat het bier dan uit 10 alcohol bestaat. Wijn is een alcoholische drank, die meestal door zowel mannen als vrouwen worden gedronken. Wijn is een luxere alcoholische drank dan het bier, dit komt omdat het prijsniveau ook hoger ligt. Wijn wordt zowel in huis als buiten bij een luxe restaurant gedronken. Champagne is ook een soort wijn, die meestal in een discotheek/club wordt gedronken.

Moeite met het bewaren van je flessen wijn?

Heb je moeite met het bewaren van je flessen wijn? Geen zorgen, tegenwoordig bestaan er wijnrekken die je gemakkelijk in huis kunt plaatsen. In een wijnrek past gemiddeld 60 flessen wijn. Het ligt er maar net aan, welke soort wijnrek je uitkiest. Voordeel van zo’n wijnrek is, dat je je flessen wijn mooi gesorteerd hebt op smaak en het moeilijk breekbaar is. Bij eurocavekun je terecht voor advies. Deze bedrijf is gespecialiseerd, in het bedenken en maken van opslagkasten/rekken voor flessen wijn.

 

https://eurocave.nl/