Kan jij momenteel nog zonder internet?


Via-italia

Je kan er bijna niet meer om heen, de onlinewereld. Tegenwoordig maakt iedereen er eigenlijk gebruik van, op een enkele van de oudere generatie na. Het is eigenlijk onmisbaar in de samenleving van tegenwoordig en behoorlijk wat mensen zullen niet weten wat ze zonder moeten. Daarnaast is het ook een van de meest gebruikte platformen voor veel bedrijven.

Wat moeten we zonder internet?

Je kan jezelf weleens afvragen wat je eigenlijk moet doen zonder internet en de online platformen. Wanneer je kijkt naar het bedrijfsleven zie je dat de fundering in veel gevallen bij het internet ligt. Wanneer het internet dan ook eens een uurtje uit de lucht is zie je over lichtelijke paniek ontstaan. Dit lijkt wellicht gek maar dat is het eigenlijk niet. Voor bedrijven die afhankelijk zijn van internet kost het simpelweg geld als het internet niet naar behoren werkt. Naast dat bedrijven er last van kunnen hebben zijn er nog veel meer factoren die beïnvloed worden als het internet eruit ligt. Je kunt eigenlijk wel stellen dat veel mensen zich geen raad weten wanneer er geen internet is. De jeugd van tegenwoordig kent een tijdperk zonder internet niet en die zullen in de meeste gevallen ook altijd in paniek raken wanneer er geen internetverbinding is. Voornamelijk gaat het dan om social media. Social media is erg verslaven en staat dag en nacht in verbinding met het internet. Je kunt er dan ook elk uur van de dag wat kwijt en sommige mensen leven echt voor de social media.

Verdwijnen de winkels?

Veel mensen vragen zich de laatste jaren wel een af wanneer de fysieke winkels gaan verdwijnen. Wanneer je kijkt naar de mogelijkheden die er zijn op het internet kan je een aantal winkels al meteen wegdenken uit onze samenleving. Wanneer je kijkt naar de fysieke winkels zijn dit winkels die in de meeste gevallen ook een webshop hebben. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor supermarkten. Je hoeft de deur tegenwoordig niet meer uit en besteld je wijn online samen met je andere boodschappen. Kortom, duurt het nog lang voordat alle winkelpanden leeg staan of gaat dit op korte termijn al gebeuren?

https://www.grandcruwijnen.nl/