Via-italia
Image default
Recreation / Food

Keuken laten plaatsen in en rond Veenendaal

Je hebt een mooie keuken op het oog en wilt je huidige keuken gaan vervangen? Het maakt niet uit waar je de keuken wilt gaan kopen of gekocht hebt. Bouwbedrijf Rudigro kan namelijk ieder keuken plaatsen ongeacht het merk. Rudigro plaatst ook zelfbouwkeukens, onder andere van IKEA. In veel gevallen moet het huidige leidingwerk aangepast worden en voor Bouwbedrijf Rudigro is ook dat geen probleem. Keuken laten plaatsen Veenendaal of omgeving?

 

Leidingwerk verplaatsen is geen probleem

Ook al komt de wasbak (spoelbak) op dezelfde plek bij je nieuwe keuken, als dat hij bij de oude keuken zat, toch moet het warm- en koud water, en de afvoer opnieuw worden aangesloten. Natuurlijk wil je niet dat er lekkages kunnen ontstaan die je gloednieuwe keuken kunnen beschadigen, dus besteed je de klus uit aan de vakman. De meeste mensen nemen ook een vaatwasser want een inbouw is natuurlijk een stuk mooier. Ook deze kan Rudigro probleemloos voor je aansluiten.

 

Extra groep laten aansluiten in de meterkast

Wanneer je een apparaat neemt die je in de oude keuken nog niet had, denk aan een vaatwasser, oven, of ander consumerend apparaat zoals een keramische kookplaat (ipv gas), dan kan het wel eens zijn dat er een extra groep bij gemaakt moet worden in de meterkast. Je wilt natuurlijk dat je alle apparatuur veilig kunt gebruiken, en niet dat de stroom uitvalt. Ook alle elektra zaken kun je aan Bouwbedrijf Rudigro overlaten.

 

Afwerking met tegels of iets anders

Bij een nieuwe keuken horen ook nieuwe tegels aan de muur, of een andere decoratieve afwerking. Rudigro kan vakkundig tegelzetten, of andere sierbeplating vakkundig monteren zodat je keuken helemaal af is. Zelfs inbouw verlichting op maat behoort tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, dus het is verstandig om eens een vrijblijvende afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Ook een offerte is altijd gratis en vrijblijvend dus je loopt geen risico.

 

Laat je keukenverbouwing uitvoeren door Bouwbedrijf Rudigro. Vooraf weet je precies hoeveel tijd en geld het kost. Geen verrassingen achteraf!