Via-italia
Image default
Recreation / Food

Snel je Iveco verkopen

Het Italiaanse automerk Iveco fabriceert bedrijfsvoertuigen waaronder vrachtwagens en autobussen. Iveco staat voor Industrial VEhicle COrporation. De fabriek produceert jaarlijks zo´n tweehonderd duizend voertuigen en is daarmee een van de grootste autofabrikanten op het gebied van bedrijfsvoertuigen in Europa.

 

De modellen van Iveco zijn de Daily, Turbostar, Eurostar, EuroTech, EuroCargo, Stralis (AD/AT/AS), Trakker en Strator AN.

 

Ook de Ford Trucks worden door het merk Iveco geproduceerd. In 1986 nam het merk de Europese afdeling over welke zich bezig hield met het produceren van vrachtwagens.

Iveco verkopen

Wie zijn Iveco vrachtwagen wil verkopen is bij Gratis Mijn Auto Verkopen aan het juiste adres. Deze autoveiling weet namelijk ieder voertuig voor de beste prijs te verkopen binnen 24 uur. De kracht van de veiling is het grote aantal aangesloten autobedrijven welke allemaal RDW erkend zijn. Zo kan men veilig en snel de auto verkopen zonder gedoe. Het aantal aangesloten autobedrijven is inmiddels ver boven de 5000 uitgegroeid. Daardoor wordt er snel een hoog bod behaald en zijn de verkopers snel van hun voertuig af. De RDW erkenning van de autobedrijven zorgt ervoor dat de bedrijven betrouwbaar zijn en volgens de regels werken. Als beloning mogen zij de auto’s ter plaatse overschrijven en de oude eigenaar een vrijwaringsbewijs overhandigen.

 

Wat is je wagen waard

Snel de waarde van je wagen achterhalen is kinderspel. Je kunt namelijk gratis en vrijblijvend ieder voertuig aanmelden bij de veiling. Daardoor weet je de exacte waarde waarvoor je hem direct aan een RDW erkend autobedrijf kunt verkopen. Het bod is immers de gegarandeerde verkoopprijs. Verkopen is niet verplicht en er zijn geen kosten, ook niet bij het verkopen. Je loopt dus geen enkel risico.