Via-italia
Image default
Vervoer en transport

Spoedtransport naar Italië

Transport Italië

Bent u op zoek naar een ervaren logistiek dienstverlener, met kennis en ervaring op de Italiaanse markt? CargoMatcher is gespecialiseerd in het vervoer van goederen van en naar Italië. Van kleine pakketten tot pallets, van deelladingen tot volledige vrachtwagenladingen. Wij overzien de aan ons toevertrouwde lading in elke fase van het transport en garanderen dat uw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Via onze online technologie (Mainchain) kunt u POD’s (proof of delivery) 24/7 bekijken, volgen en inzien!

Ons netwerk van partners en eigen vestigingen in heel Europa stelt ons in staat om elke grootte en elk volume dat vervoerd moet worden aan te kunnen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en vertrouwde vervoerder die uw goederen van en naar Italië kan leveren, vraag dan nu een gratis offerte aan. CargoMatcher neemt al uw logistieke uitdagingen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Huis in Italië

we kunnen ons verplaatsen van het San Marcoplein naar het Colosseum en de rijkdom van het Italiaanse erfgoed, zowel op historisch als op gastronomisch vlak, spreekt voor zich: van de plafonds in de Sixtijnse Kapel tot de kathedralen van Milaan, van Parmaham tot verse pasta, Het leven in Italië is verrukkelijk in zijn diversiteit. Of we nu de voorkeur geven aan de rust van het achterland, de dolce vita van Rome, of de stranden van Sardinië, de landschappen bieden een palet van prachtige kleuren en verschillende mogelijkheden om een huis in Italië te kopen. Vastgoed in Italië is in feite een ideale investering. De gemakkelijke bereikbaarheid, het mediterrane klimaat, de culturele rijkdom en de diversiteit zullen u overtuigen!

Waarom naar Italië

Ook zakelijke klanten van de Rabobank zullen de impact van negatieve rente op spaargelden gaan voelen. Ook de drempel voor negatieve spaarrente op zakelijke rekeningen zal rond de 100.000 euro liggen. Negatieve rentetarieven kunnen optreden tijdens perioden van deflatie. Daarom heeft Covid-19 een reële impact op negatieve rentetarieven. Bepaalde delen van de markt maken echter een groei door. Dit kan een vertekend beeld opleveren, maar de bank neemt globale beslissingen over de hele markt.

 

https://cargomatcher.nl/nl/bestemmingen/transport-italie/