Via-italia
Image default
Recreation / Food

Catering bestellen? Zo geregeld!

Feesten, barbecue’s, jubilea’s: we zijn er gek op. Maar wanneer je zelf de organisatie op je neemt, kan eea nogal eens tegenvallen. Voor diegenen bij wie de paniek toeslaat, alleen al bij het denken aan de organisatie is er de Cateraargids. Hier zoek en vind je de juiste cateraar bij jou in de buurt. 

Catering bij speciale gelegenheden

Wat nogal eens een factor van weerstand is om géén cateraar te boeken is het financiële plaatje. Men denkt een vermogen kwijt te zijn aan catering, toch blijkt dit in de praktijk enorm mee te vallen. We zijn immers zelf ook een aardige duit kwijt bij de supermarkt wanneer we inkopen doen voor een thuisfeestje. De cateraar koopt slim in bij de groothandel en kan hierdoor concurrerende prijzen bieden. Daarnaast, wel zo gemakkelijk, biedt de cateraar optioneel bedienend personeel. Uiteraard tegen een meerprijs. 

Vergelijk

Cateraars dingen om de gunst van de klant, dus de meeste cateraars zullen juist zo scherp mogelijke prijzen bieden. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bezoek je Cateraargids.nl (ook voor België). Hier zijn vele cateraars aangesloten en het is mogelijk om een goede cateraar in de directe omgeving te vinden. 

http://www.cateraargids.nl/