Via-italia
Image default
Recreation / Food

Juist begeleid

De werkplek is voor veel van ons werklui de plek waar veel van onze tijd achterblijft. Het is daarom ook heel belangrijk dat je het maximale eruit kunt halen wat erin zit. Gelukkig is daarbij ook hulp beschikbaar in de vorm van de juiste en bij jou passende loopbaanbegeleiding. Deze begeleiding in je loopbaan zorgt ervoor dat je het maximale uit je baan kunt halen wat erin zit en dat je hopelijk ook voldoende plezier zult beleven aan je werk. Een mens dat gelukkig is op de werkvloer, presteert ook beter en dat is natuurlijk in het belang van de werknemer, maar ook in dat van de werkgever. Een verstandige werkgever zorgt dus voor de juiste zakelijke coaching voor zijn of haar werknemers en wijst de werknemer ook op de mogelijkheden tot zakelijke coaching en loopbaangeleiding.

Veel bedrijven ontplooien al de mogelijkheden tot loopbaangeleiding. Men biedt dan speciale trajecten aan voor wie het maximale uit de professionele carrière wilt halen. Wanneer jouw werkgever dit nog niet actief doet en jij hier wel behoeftig aan bent, kun je natuurlijk ook je werkgever hierop wijzen en om de mogelijkheden vragen. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie.

Het is dan ook heel belangrijk om te proberen om jezelf altijd te blijven verbeteren. Een van die manieren om dat te blijven doen op een constructieve manier, is door het opzetten van een persoonlijk ontwikkelingsplan. De eigenlijke bedoeling hiervan is eigenlijk om eens goed op papier te zetten wat je tot dan toe hebt bereikt, wat nog je wilt ontwikkelen en ook wat je nog graag wil verbeteren. Het is dan ook vooral bedoeld voor een stukje reflectie, om van hier uit te zorgen voor een soort persoonlijk verbeterplan. Het hoort allemaal bij het grotere proces maar is dus altijd een goede manier om eens concreet op papier te zetten waar je nog aan wil werken. Lees hier meer over dit onderwerp.

http://www.carrierepoort.nl