Via-italia
Image default
Recreation / Food

E sigaret kopen | bespaar geld en denk aan je gezondheid

Na het lezen van dit artikel is een e-sigaret kopen het slimste is wat je kunt doen.

Stap ook over op de elektrische sigaret en laat die ongezonde tabaksverslaving achter je! Elektrische sigaretten, ook wel afgekort als e-sigaret, zijn sigaretten waarbij geen verbrandingsproducten vrij komen maar damp. In tabak zitten tientallen schadelijke stoffen. Veel daarvan worden door tabaksproducenten toegevoegd. Bij verbranding daarvan kunnen tot wel duizenden schadelijke stoffen ontstaan die je vervolgens inademt. In de damp die e-sigaretten produceren zitten veel minder schadelijke stoffen. Daarnaast vervuil je de longen niet meer met rook.

 

Geld besparen na aanschaf e-sigaret

Elektrisch roken is veel minder ongezond dan het roken van echte sigaretten maar een bijkomstig voordeel is dat je ook nog eens veel geld bespaard! Een pakje sigaretten kost al gauw €7. Voor 1 flesje e-liquid ben je gemiddeld €3.50 kwijt en dit staat gelijk aan wel 4 pakjes sigaretten! Tel maar uit je winst… De aanschaf van een e-sigaret moet je natuurlijk nog wel bij de kosten optellen, maar een goede e-sigaret gaat jaren mee en je zult alleen zo nu en dan eens een onderdeel moeten vervangen. Maar dan nog is e-roken tot wel 4 maal zo goedkoop als echt roken. De onderdelen die je af en toe eens zult moeten vervangen zijn de batterij en de verdamper (atomizer).

 

E-liquid en tabak

Stap je over op elektrisch roken met de e-sigaret dan ben je een niet-roker geworden. Tabak wordt normaal gerookt maar bij de elektronische sigaret verdampt alleen de e-liquid. En e-liquids bevatten alleen de schadelijke stof nicotine maar geen stoffen die kankerverwekkend zijn. E-liquids zijn beschikbaar in allerlei verschillende smaken en nicotinesterktes. Op Damp-e.nl vind je een zeer gevarieerd aanbod van e-liquids. Je kunt zelfs verschillende e-liquids met elkaar mengen en daarmee je eigen smaak maken.

 

Je e-sigaret kopen

Er zijn veel e-sigaretten op de markt welke door verschillende fabrikanten worden ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er zelfs high-tech producten op de markt beschikbaar met OLED display en menubesturingen. Een e-sigaret kopen is op zich niet lastig als je vooraf weet wat je nodig hebt. Stap je over van een normale sigaret naar een e-sigaret, laat je dan vooraf goed informeren om deze missie te laten slagen. Een e-sigaret is een geweldig alternatief mits je de goede producten hebt. Bel, mail of ga eens langs bij de e-rook winkel Damp-e in Zeist. Zij nemen alle tijd voor je om je uitgebreid te adviseren over het juiste product en de mogelijkheden.