Via-italia
Image default
Recreation / Food

Landbouw en de agrarische sector

De bevolking in de grote steden hebben vrij weinig te maken met de boeren in het binnenland. Toch zijn ze hard bezig op de landbouw en in de agrarische sector. Hier wordt ook genoeg geld verdiend door planten en dieren te produceren voor menselijke gebruik.  Nederland is zelf een belangrijke exporteur van agrarische producten. Er werken niet veel mensen in de agrarische sector en toch heeft de landbouw 2,3 miljoen hectare in gebruik genomen. In België is de landbouw in verhouding met Nederland, minder belangrijk voor de economie. Er wordt ook steeds meer aan biologische landbouw gedaan, waar er rekening wordt gehouden met het milieu en de welzijn van dieren. Hier gelden wel strengere regels en voorschriften, vandaar dat nog niet heel Nederland op biologische landbouw is overgestapt. Ook het verkoop van biologische producten in de winkels zijn duurder geprijsd dan de “normale” producten, dat geproduceerd worden door de conventionele landbouw.  

Terug naar de kern van het verhaal, In de landbouw en de agrarische sector worden er wederom veel werktuigen gebruikt om zo eenvoudig te produceren. Het is niet meer als een aantal jaar geleden, dat het door trekdieren of stoommachines werd gedaan. De getrokken en zelf rijdende landbouwvoertuigen worden zelfs steeds groter en geavanceerder. Met zo een groot voertuig is het belangrijk dat de omgeving veilig blijft.  

Van Zwitserland heeft hier gelukkig een oplossing voor en zal de schade met grote voertuigen zeker beperken. Speciaal voor de landbouw en de agrarische sector hebben zij een schokbestendige en verwarmde camera van vanzwitserland.nl. In regen, hagel, wind en sneeuw zullen de camera’s goed blijven functioneren. Voor een veilige en efficiënte operatie op het land zijn deze camera’s van groot belang. Naast camera’s zitten er ook robuuste bekabeling en een kwalitatieve lcd-monitoren begrepen. Met al deze technieken kan het niet misgaan!

http://www.vanzwitserland.nl/