Via-italia
Image default
Recreation / Food

Laila.nl een echt turks restaurant, dit is mijn review.

Koken en eten regelen voor een aantal mensen is een hele strijd. Als je hier een bezoek brengt, krijg je niet alleen het smakelijke eten, maar krijg je ook de smaak van cultuur. Turkse mensen begrijpen absoluut hoe ze fatsoenlijk voedsel kunnen vieren en ervan kunnen genieten. Je kunt er genieten van een groot aantal Turkse en mediterrane gerechten.

Eten bij een Turks restaurant in Utrecht of Rotterdam?

In deze turkse restaurant in Rotterdam en Utrecht is een Döner-kebab om het even welk soort vlees dat gegrild wordt door het te draaien, en niet allemaal zijn ze gemaakt van lamsvlees. In plaats daarvan wordt de lam Döner kebab geserveerd op een vel plat brood. Het is niet mogelijk om de authentieke kebab exact te repliceren, maar het is mogelijk om een ​​zelfgemaakte versie te maken die in de buurt van het juiste is. Een alternatieve manier om de Adana-kebab te koken is om ze onder de grill van een traditionele oven te plaatsen. Omdat je kunt zien dat het maken van de pittige Adana-kebab vrij snel en eenvoudig is. Als je in Turkije een doner kebab aanvraagt, zal je niet per se vlees van lamsdoners worden, sinds ik erachter ben gekomen.

De meerderheid van de bezoekers in het turks restaurant zijn gepensioneerden en wonen precies in dezelfde buurt. Ze hebben een passie voor traditioneel turks eten in een echt turks restaurant. Daarom raad ik je ook aan om deze restaurant eens te bezoeken, ze zijn geweldig en het eten smaakt echt heerlijk.