Via-italia
Image default
Recreation / Food

Luxe koffiebar huren bij Bar Company

Koffie is een van de meest populaire dranken van Nederland. De lekkere smaak (mits goed bereid) gecombineerd met de enerverende effecten van cafeïne maken dit drankje ideaal voor op de werkvloer. Daarnaast bevat koffie zo goed als geen calorieën (tenzij er suiker of melk aan wordt toegevoegd). Hierdoor is het regelmatig drinken van koffie geen ongezonde gewoonte. Bij Bar Company kan je een koffiebar huren die volledig aan te passen is aan jouw wensen en behoeften.

De koffiebar huren die bij jouw evenement past

Bar Company heeft een breed scala aan barren zodat er bij voor ieder soort evenement een geschikte bar leverbaar is. De stijlen waaruit gekozen kan worden zijn:

  • Neutraal effen zwart
  • Chique hoogglans wit
  • Robuust steigerhout en steigerbuis
  • Stijlvol eikenhout met zwart staal
  • Landelijk met authentieke houten fruitkisten
  • Industrieel en vintage

Naast deze barren hebben we ook nog een aantal speciale koffiebarren:

  • De koffie werkbank
  • Een koffie (bak)fiets
  • De koffie tuk tuk

Koffiebar huren met barista?

Koffie Printer Latte Art Bij Bar Company is het ook mogelijk om een koffiebar te huren met een of meerdere barista’s. Onze professionele barista’s zijn ervaren in het zetten van koffie waardoor je verzekert bent van de beste koffie. Daarnaast kunnen ze ook ‘Latte art’ creëren, wat voor een stukje extra beleving zorgt. Bar Company heeft sinds kort ook een koffie printer. Hiermee kan je logo’s, foto’s en zelf teksten printen op het melkschuim van je cappuccino. Bij deze koffie printer leveren we ook een tablet waarmee iedereen die aan de bar komt zelf de afbeelding kan uploaden die ze geprint willen hebben.

Alleen een koffieapparaat huren?

Geen hele koffiebar huren maar alleen een koffieapparaat? Dat is bij ons ook mogelijk. We leveren zowel halfautomaten als volautomaten. De halfautomaten vereisen enige kennis over het zetten van koffie. Koffiezetten op een volautomaat een kwestie is van op het juiste knopje drukken. De machine doet de rest zelf. Interesse in een koffieapparaat? Of toch een volledige koffiebar huren? Kijk even op de website voor alle mogelijkheden en vraag een offerte aan.

https://www.barcompany.nl/