Via-italia
Image default
Recreation / Food

Noyanland, uw specialist in alle wijnsoorten

Kent u Noyanland al? Het is de specialist in het verkopen en transporteren van verschillende soorten wijnen door Nederland en Europa. Binnen 2 dagen heeft u een heerlijk of speciaal wijntje in huis in Nederland voor een goede prijs. Voor de mensen die buiten Nederland wonen, kunt u uw wijn bestellen en krijgt u die binnen 1 week in huis. Voor iedereen is er een mogelijkheid om te genieten van wijn.

De soorten wijn van Noyanland

Noyanland verkoopt verschillende soorten wijnen. Van witte wijn tot rosé, bij Noyanland kunt u bijna alles vinden wat u zoekt. Bovendien verkopen ze niet alleen maar wijn. Voor de alcohol liefhebbers onder ons hebben ze ook assortimenten met speciale vodka en mix pakketten. Zo heeft u als klant een ruime keuze aan producten. Als u een bestelling van meer dan 95,- heeft, wordt deze gratis bezorgd door heel Europa naar uw huis. Dus als u kiest voor de wijnen en dranken van Noyanland, kiest u ook voor voordeel. Noyanland houdt zich wel strikt met de leeftijdsgrens. Bent u niet boven de achttien jaar, dan verkopen wij niks aan u. U moet echt laten zien dat u achttien jaar of ouder bent om bij ons inkopen te mogen doen.

Ervaring van een klant

‘Ik wilde graag een mooie wijn voor een goede vriend van mij bestellen. Hij houdt van speciale soorten rode wijn. Daarom dacht ik dat dit een mooi cadeau zou zijn voor zijn verjaardag. Ik kon in mijn omgeving niet snel een wijn vinden. Toen ben ik op het internet gaan kijken voor bepaalde wijn aanbieders. Ik kwam gauw op de website van Noyanland uit en ik wist meteen wat ik wilde. Ze hadden een exclusieve rode wijn uit Frankrijk en die moest ik hebben! Met één klik op de knop had ik de wijn besteld en had ik hem al binnen 2 dagen in huis! Het was een super service en mijn vriend was er heel blij mee.’

Bestel uw fles wijn vandaag!

Bent u benieuwd naar alle speciale wijnsoorten of vodka dat Noyanland verkoopt? Bekijk dan snel de website van Noyanland. Hier vindt u meteen de webshop waar u uw bestelling kan plaatsen. De gehele website is in het Engels, dus mensen van Europa die bij ons wilt bestellen hebben geen problemen met het vertalen. Hopelijk kunnen wij u blij maken met deze dranken en wijnen!