Via-italia
Image default
Recreation / Food

Uw kantoor opfleuren met bedrukte mokken?

Mokken bedrukken voor op kantoor

Iedereen die ’s ochtends op zijn of haar werk komt loopt hier als eerste naar toe: de koffieautomaat. De dag is niet begonnen zonder een mok gevuld met koffie of thee, toch? Het fijne van mokken is dat ze een vrij groot oppervlakte hebben, dus hier liggen mooie kansen om mokken te bedrukken met uw logo of een pakkende tekst. Mokken zijn niet alleen leuk voor uw eigen organisatie, ook uw klanten zullen mokken als relatiegeschenk erg waarderen. Want ook zij drinken, gek genoeg, koffie en thee. Mokken worden dagelijks gebruikt, dus er is geen mooiere manier voor u om naamsbekendheid te werven voor uw bedrijf. Waar kan je mokken laten bedrukken? Wij hebben al jaren goede ervaringen en laat daarom ook jouw mokken bedrukken bij BudgetGift.nl.. Zij zijn al 20 jaar specialist in het bedrukken van veel relatiegeschenken, onder andere mokken.

Waar moet je rekening mee houden

Mokken kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. De meeste mokken kunnen in 1 tot 4 kleuren gedrukt worden, sommige zelfs tot en met 6 kleuren. Daarnaast zijn er ook mokken die in full colour gedrukt kunnen worden. De meest voorkomende drukpositie is aan 1 zijde, waarbij het oor van de mok aan de rechterkant zit. Veel mokken kunnen echter ook rondom bedrukt worden. Aan 1 zijde is meestal rond de 50 x 50 mm. Deze ruimte biedt dus niet heel veel ruimte, maar wel genoeg voor uw logo of een pakkende tekst. Wilt u toch meer met uw mok doen, dan raden wij aan om de mok rondom te bedrukken. Leuk als uw bedrijf of dat van uw klant bijvoorbeeld een aantal jaren bestaat en u dat wilt vieren. Aan de ene kant kunt u uw logo dan laten drukken en aan de andere een leuke tekst of het logo van uw klant. Mokken kunnen niet in 1 dag gedrukt worden. Dit heeft te maken met de coating die op de mok wordt aangebracht. Zonder deze coating begint de opdruk na een wasbeurtje los te laten. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Voordeling en snel mokken bedrukken

Mokken bestellen bij BudgetGift.nl is zeker niet duur. Bovendien leveren ze ook nog eens hoge kwaliteit af. U kunt al mokken bestellen vanaf 36 stuks. Dus ook als u geen groot bedrijf heeft, kan u mokken laten bedrukken met uw logo of tekst. Want wie wil dat nou niet, elke werkdag beginnen met een heerlijke kop koffie of thee uit een mok met prachtige opdruk?

https://www.budgetgift.nl/keuken-wonen-drinkwaren/mokken.html?sg=mokken-bedrukken