Via-italia
Image default
Recreation / Food

Creëer je eigen hamburger bij Burgerme

Afgelopen week heb ik een hamburger besteld bij Burgerme. De reden dat ik mijn hamburger bij deze bezorgketen heb besteld is omdat ik zag dat ik de burger geheel naar mijn eigen voorkeuren kon inrichten. Iedere hamburger valt volledig naar eigen wens aan te passen zodat je je eigen hamburger kan creëren. Denk hierbij aan bacon, cheddarkaas, omelet en guacamole. Over de kwaliteit van de hamburger was ik erg te spreken. Burgerme maakt gebruik van 100% kwaliteit rundvlees en dat proef je! Daarnaast is het mogelijk om de hamburger uit te breiden naar een Angus-Cross variant. Deze burger is gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen.

Salad on the side

Mijn man is een grotere eter dan ik dus hij bestelde naast zijn hamburger nog een salade. Over de salade was hij erg enthousiast door de frisse en verse smaak. Hij proefde dat de salade niet ver van tevoren was gemaakt waardoor de smaak van de salade beter naar voren kwam. De salades zijn net als de hamburgers zelf samen te stellen. Je kan de salade uitbreiden met ingrediënten zoals stukjes mango, olijven, echte Parmiggiani Reggiano Parmezaan en verschillende salade dressings.  

Bezorging

De vriendelijke bezorger arriveerde netjes binnen de aangegeven bezorgtijd van 45 minuten. De bestelling werd in isolerende tassen vervoerd waardoor alle gerechten op de goede temperatuur werden bezorgd. Ik had van tevoren al online afgerekend via iDEAL (dit kon uiteraard ook contant aan de deur) waardoor wij na bezorging gelijk konden beginnen met eten. Dit was de eerste keer dat wij bij Burgerme hebben besteld en het is ons zeer bevallen. De bestelwijze en de bezorging was erg vlot en wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

http://www.burgerme.nl